Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CitCraft [1.5.1] [Super Przygody] [Dużo skrzynek] [Serwer PVP]

Lubie_Lody12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

<--- głupia reklama :DCitCraft

CitCraft to serwer PVP, na nim znajduje się bardzo dużo skrzynek z itemami. Gdy wejdziesz na serwer masz klasy do wyboru: Mag, Wojownik, Lucznik. Po wybraniu już klasy

wpisujesz /spawn. Na spawnie masz informacje, arene treningową, regulamin. Serwer posiada dwa światy: Word i Word2. Word jest dla graczy z od 1-50 lvl, World2 jest dla graczy od 50-100lvl. Te światy się różnią, że World2 ma lepsze itemki od World. Serwer posiada plugin Citizens, który umożliwia tworzenie NPC. Wszystkie areny PVP znajdują się w kuli o wymiarach: 70x70 ze szkła. Teraz podam główne informacje

IP serwera: s139.csrv.pl:27842

Czy jest piekło?: Nie

Czy są potwory?: Tak

Czy da się wyjść z kuli?: Da się trzeba posiadać 100lvl

Premium?: Nie jest obowiązkowe

Dedyk?: Tak

Plugin?: Na serwerze jest komenda /pl

Sloty: Na razie 10

A jaka jest ekipa serwera?

- Wlasciciel: SurvivalGamesPro (ja)

- Technik: Bajzell

- Adminka: Asik

Jakie rangi posiada serwer?

- Wojownik (Gracz)

- Mag (Gracz)

- Łucznik (Gracz)

- Strażnik (VIP)

- Król (Wlasciciel)

- Technik (Technik)

- Admin (Admin)

Czy na serwerze jest rekrutacja?

Tak szukamy 1 budowniczego.

Czy jest możliwy kontakt z Wlascicielem?

- poczta: [email protected]

Zapraszam na serwer bardzo serdecznie. Czekam na Was, mój nick to SurvivalGamesPro jak wcześniej pisałem. Mam nadzieje że prezentacja jest dobra i dacie + jeśli serwer się spodobał. Cześć

Zapraszam s3.hostmc.pl:20336

Opublikowano

Serwer bardzo fajny, miła atmosfera. Dobrze zrobiona mapa. [Trochę za mała] Ale serdecznie zapraszam. :)

600 postów | Codziennie krytykuje jeden serwer | Zawsze staram się pomóc | Masz problem? Pisz!

Opublikowano

A ja nieogarniam troche bo co sie wyjdzie ze spawnu gdzie pvp jest to sie czai koles z max eq i bije na hita ..

pare podejsc robilem zeby uciec ale bez skutku pomysl 9/10 ale przez to bicie to serwer 4/10

Opublikowano

A ja nieogarniam troche bo co sie wyjdzie ze spawnu gdzie pvp jest to sie czai koles z max eq i bije na hita ..

pare podejsc robilem zeby uciec ale bez skutku pomysl 9/10 ale przez to bicie to serwer 4/10

Jakie max eq :O , tam nikt nie ma max eq. Ale dzięki że dałes chociaż 4 -.-

Zapraszam s3.hostmc.pl:20336

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...