Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Warp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z warpami na moim serwerze. Wczoraj jeszcze mogłem normalnie ustawiać warpy komendą /setwarp a dzisiaj gdy to pisze nic się nie dzieje i nie wyskakuje żadna wiadomość. Mam najnowszą wersje essentials i nie chce wgrywać innego pluginu na warpy.

Lista pluginów: AZRank, AntiRelog, AuthMe, AutoSaveWorld, BlockCommand, ClearLag, CustomServerMesssage, Essentials, EssentialsChat, EssentialsProtect, EssentialsSpawn, Factions, MultiCommand, NoCHeatPlus, PermissionsEx, Pvplevels, SafeCreeper, TopPvp, TreasureChest, Valault, mobhealth, worldedit, worldguard

Daj +

Opublikowano

Spróbuj zaktualizować essentials/przeinstalować, w konsoli nie wywala żadnych błędów przystarcie serwera(essentials) lub jak piszesz komendę /setwarp ?

Opublikowano

Inne komendy działają normalnie.
Wersja jest najnowsza.
Jeżeli jakiś plugin blokuje to jaki? No i podkreślam że wczoraj było ok a nie wgrałem żadnego nowego pluginu.

Daj +

Opublikowano

To w takim razie czy komendy są takie same? /setwarp /remwarp /warp oraz czy wtedy działa essentialsSpawn czyli komendy /home /sethome /delhome i /setspawn /spawn

Daj +

Opublikowano

To w takim razie czy komendy są takie same? /setwarp /remwarp /warp oraz czy wtedy działa essentialsSpawn czyli komendy /home /sethome /delhome i /setspawn /spawn

Możesz też użyć Warp0z. Identyczne komendy /setwarp /warp /delwarp

343731479829004887779.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...