Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P]Problem z uruchomieniem

radekxxdd12345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka dzisiaj pobralem sobie ta gierke i mam do was pytanie. Dlaczego gdy sie zaloguje i wybiore sobie postac do wywali mi blad cze pliki gry sa uszkodzone. ? Pozdrawiam

Zapewne są uszkodzone pliki. Spróbuj reinstalla gry.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Napisze poprostu co mi wywala " combat arm unable to run the game due to the client file being corrupted "

odisntaluj i zainstaluj na innym dysku

@edit

pojawia sie to wtedy jak czegos brakuje albo jest czegos za duzo ze sie nie zgadza waga calego combata wiec jak to nie pomoze to sciagnij nowa instalke z stronki combata

Opublikowano

@up wiec tak juz pobralem nowa instalke. Pobrala mi sie w ok. 1 sek :P Zaraz zainstaluje na innym dysku

Jak to nie pomoże to zainstaluj visuall c++ i podczas pobierania gry wyłącz zapory i antywirusa.

Opublikowano

@up wiec tak przeinstalwoanie na inny dysk nie pomoglo zaraz pobiore tego visuall c++. Tylko ze gra pobiera mi sie 1 sek :P

niemozliwe zeby to sie sciagalo 1 sekunde no chyba ze masz internet od nasa xD usun stara instalke i wtedy sciagnij i wylacz avast i zapore bo cos ci chyba blokuje. a ile zajmuje ta intalka jak sie sciagnie w sekunde?

Opublikowano

@up wiec tak zalezy co bo najpierw klikam download na stronie combat arms i to sie pobiera 1 sek i wazy 512kb a po tym pobiera mi znow cos i to sie za 1 razem pobieralo dlugo a teraz to tez 1 sek. Pobralem visual c++ i dalej to samo robilem to juz z wylaczonym nod 32 antywirusem i tez niedziala

Opublikowano

@up wiec tak zalezy co bo najpierw klikam download na stronie combat arms i to sie pobiera 1 sek i wazy 512kb a po tym pobiera mi znow cos i to sie za 1 razem pobieralo dlugo a teraz to tez 1 sek. Pobralem visual c++ i dalej to samo robilem to juz z wylaczonym nod 32 antywirusem i tez niedziala

Bo tą instalką pobiera Ci się cały downloader nexona... I tym masz CA zainstalować.

Opublikowano

sciagnij jakas stara instalke, nie z glownej stronki wpisz w google combat arms eu download. nie wiem czy o dobry pomysl ale nie wiem co jeszcze moze pomoc

@down prawdopodobnie jest tego wina ze masz windows 8 czekaj moze cos poszukam na forum nexona

Opublikowano

Spróbuj tego

Może
się tak zdarzyć po naciśnięciu przycisku Login więcej niż raz.
Najlepszą praktyką jest naciśnij klawisz Enter na klawiaturze po
wpisaniu hasła, a następnie czekać na zalogowanie sięi. Jeśli gra nie
reaguje w ciągu 30 sekund, a następnie prawdopodobnie wystąpi problem z
połączeniem.

Nie mam już innych pomysłów. Jak to nie pomoże to format pozostał tylko... Ew zresetuj neta do fabrycznych chociaż wątpię, że to coś da.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...