Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]PandoraMT2 oddawanie expa problem wielki!

10minutt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gram na pandorze mt2 i założyłem gildię i włączyłem oddawanie expa w kamer modzie, ale zabije jeden spot i nie mogę oddawać bo nagle gildia ma max level o_O co z tym zrobić?

Opublikowano

Jest tak zapewne, gdyż jak bierzesz spota całego to expa wpada dużo a kamer nie nadąża z oddawaniem expa, musisz bić po pół spota lub jakiś mniejszy ew. zmień moment w którym ma oddawać expa, np. 20 %

Opublikowano

Słyszałem że na EliteMT2 jest cos podobnego, 1 spot i 20lv gildi. Podobno to blokada aby na exp donator nie siedziec i dropic sztab. Lecz to tylko o uszy mi sie obiło, nie wiem czy tego czasem na Pandorze nie wprowadzili.

Opublikowano

Jest tak zapewne, gdyż jak bierzesz spota całego to expa wpada dużo a kamer nie nadąża z oddawaniem expa, musisz bić po pół spota lub jakiś mniejszy ew. zmień moment w którym ma oddawać expa, np. 20 %

"W dupie byłeś , gówno widziałeś"

Na PandoreMT2 admini zmniejszyli exp wymagany na wbicie 20lvl gildi by boty nie dropiły w m2,m1 itp sztaby.

Opublikowano

Słyszałem że na EliteMT2 jest cos podobnego, 1 spot i 20lv gildi. Podobno to blokada aby na exp donator nie siedziec i dropic sztab. Lecz to tylko o uszy mi sie obiło, nie wiem czy tego czasem na Pandorze nie wprowadzili.

Tak właśnie jest na elite, oddasz troche expa i już max lvl gildii.

Nie ma jak sztabek dropić.

Opublikowano

Blok na Exp Donator ;P Szkoda bo teraz to nie ma sensu grać na pandzie :< xD

Kolejny idiota który spamuje..

Idziesz na Pustynie wyganców,bugujesz expa i masz w dzien 20kkk więc stop spam pls ;_;

Więc autorowi polecam wbić 150 i iśc na pustynie polecam 6kkk średnio na 1h.

Zdaje mi sie ze wszystko wyjasnione w temacie.

Opublikowano

mozesz zrobic tak:

zakladasz nowa postac i expisz nia do 75 lvl:

1-20 m1

20-40 m2

40-60 swiatynia

60-75 v2

W tym czasie powinienes zarobic okolo 400kk.Zbieraj rownież sakwy szcześcia -moze poleci przywolanie krolowej - ono tez nie jest tanie ;)

blekitny_meczet_turcja_stambul.jpg

Opublikowano

Kolejny idiota który spamuje..

Idziesz na Pustynie wyganców,bugujesz expa i masz w dzien 20kkk więc stop spam pls ;_;

Więc autorowi polecam wbić 150 i iśc na pustynie polecam 6kkk średnio na 1h.

Dokładnie gdzie na pystynie?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Zrobili to bez sensu dlatego coraz mniej ludzi gra, a tak wogóle to niesprawiedliwe bo inni już nadropili full. a ci nowi gracze nic nie mogą żall

93240497497637605478.jpg

Opublikowano

Widać, że czas hacków przemija .

Niedługo nawet prosty kamer mod nie będzie działać.

Problem myślę, że nie da się rozwiązać.

Ponieważ jest od ze strony Administracji.

Pozdrawiam

"Pamiętaj życie to nie tylko filozofia"

"Pomogłem daj plusa, jak Bóg dał nam życie"

Pomogłem ? Zgadzasz się ze mną ? Daj +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...