Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] LeBlanc vs Syndra

sinet114

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was mam problem miedzy wyborem LeBlanc vs Syndra na Mida. Wiem ze obie panie sa silne i na combo zjadą każdego i dlatego nie wiem kogo wybrać Pomocy

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

Ja polecam Syndre. LeBlanc ma tylko bursta w jeden cel, Syndra poza burstem ma jeszcze spory aoe dmg, aoe stuna. Czyli ma na czym polegać.

Syndra:

+harass

+aoe dmg

+burst

+aoe stun

+małe cd

+rzadko grana, przez co ludzie często mają z nią problemy

+dobry pusher

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Lee blanc ma mocniejsze combo na jeden cel a do tego jest łatwiejsza. Więc najpierw polem się nauczyć grać lb a potem zacząć grać sandra. Plusy lb to między innymi:

Jedno z najsilniejszy combo na jeden cel w grze, silence, dwa skoki, slow oraz snear. Niestety ciężko się nią farmi, jednak nadrabia to bieganie po liniach i zabijaniem.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Kupiłem Syndre thx za Pomoc można zamykać

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...