Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

gladpriv.tk próba numer II. Prywatny serwer ;)

H5N1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zaraz oblukam, ale raty dużo za małe:D

PS. daj kilka rubisów i vipa;P...

Fajnie, że all spolszczone to jest duży +

EDIT

duże lagi-

Raty zbyt małe tak 500X gold 300X exp

Opublikowano

Nie wiem po co baze danych bedziesz spolszczal :D, ale na serverze mogę pograć ;p, ale większe raty by się przydały.

Gram pod nickiem Rezzi.

Da się jakoś ulepszać eq?? Bo pisze:

Życie +0, da się to jakoś zwiększyć ??

Opublikowano

to jest bonus od broni. niestety nie da sie tego ulepszac jest to wbudowane ;) spolszczyc baze chodzi mi o przedmioty itp ;)

Opublikowano

Ale ja chce w przedmiocie zmienić, a nie staty postaci ..

Więc da się ?

Opublikowano

@ Up w broni się nie da :) przynajmniej nie doszedłem do tego, jak cos to mój nick to: Thazzu ;) ogólnie server bardzo przyjazny, i miły, jedyne co bym tutaj polecił zmienić, to te laggi, aczkolwiek, nie są taką przeszkodą, raty w cale nie są za małe, to nie jest server 100% for fun ;) więc spokojnie, a i jeszcze pytanko, czy masz zamiar polepszać ( dodawać nowe opcje do servera )? i co z rubinami? ;) ogólnie mam nadzieję że serv. postoi bardzo długo, i że będzie się rozwijał, dobra robota! ;) ahh, i jeszcze jak zawsze, nie obeszło by się bez edita, hehe :) zapraszam każdego na server, im nas więcej, tym ciekawsza gra ;) większa rywalizacja ;) Pozdro ;)

Opublikowano

nigdy nie chcialem i nie bede chcial wzbogacic sie na tym serwerze rubiny mozna zdobyc poprzez codzienne logowanie sie lub walke z potworami dodam to w najbliższym czasie). Ciesze sie ze serwer sie podoba, juz zabieram sie za robienie fanfage'a, gdy on powstanie prosze o lajki i rozpowszechnianie tego priva :)

Opublikowano

hoho, pierwszy chyba priv, na którym ktoś nie chce się wzbogacić, brawo. ale mam pytanie, jak utrzymasz to na np. płatnej domenie, jeśli będziesz chciał przenieść? :) nad tym pytaniem też trzeba się zastanowić, a żeby uniknąć nieprzyjemnych konfliktów z GF to trzeba grafikę trochę pozmieniać, bo niestety frajerzy są wszędzie i któryś może wkopać normalnego człowieka..

Opublikowano

na grafice raczej sie nie znam wiec z tym bedzie ciezko a co to kasy to jezeli sa checie i bedzie zainteresowanie serwerem jakąś kase znajdziemy ;)

Opublikowano

Jak wpisuje adres strony, wyskakuje mi "komunikat- INTERIA" ... Czemu ?

Opublikowano

hmm, chyba są wprowadzane zmiany na servie, albo serv przestał działać? mi osobiście wyskakuje

' BT Yahoo Sorry, the website gladpriv.tk cannot be found. '

miejmy nadzieję że będzie działać ;)

Opublikowano

Hmm serwer chyba nie działa ;/

531ms4.jpg

Nie Kłóć Się z Głupcem , Bo Najpierw Sprowadzi Cię Do Własnego Poziomu A Potem Pokona Doświadczeniem

Opublikowano

Przepraszam za problemy. Tutaj podaje adres zastępczy

http://5.231.21.15/

A juz praceuje nad działaniem tamtego. Zapraszam do gry

a można wiedziec ile dokładnie to zajmie?

Kolejna Prośba

- Można by bylo obniżyc czas oczekiwania na kolejna walke z potworem do 5 sek? bo tak to jest jakies 16

531ms4.jpg

Nie Kłóć Się z Głupcem , Bo Najpierw Sprowadzi Cię Do Własnego Poziomu A Potem Pokona Doświadczeniem

Opublikowano

czas niech zostanie ;) nie wiem ile zajmie mi przewrocenie domeny tk poniewaz jestem teraz troche zajety ale postaram sie to zrobic jak najszybciej

Opublikowano

czas niech zostanie ;)

Sorry ale nie moge sie z tym zgodzic wiem ze jestes administratorem ale 16 sec czy iles tam do duzo bardzo ja bym radził ci np obnizyc do 5-8 max i bd dobrze bo powaznie to katorga czekac tyle czasu ;/

531ms4.jpg

Admin Cienia
Opublikowano

Hajs się nie zgadza, inna cena pokazuje sie pod itemem, a przy sprzedaży znacznie mniej hasju wskakuje, tak samo itemy nie mają żadnych statystyk oprócz pancerza a broń dmg'a.

Gra działa szybciej niż z 2h temu. :)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

hmm może tak expa dowalic 350% ? :) i drop itemków do 80% bd lepiej

531ms4.jpg

Admin Cienia
Opublikowano

Lepsze itemki to masz w sklepie, zanim mob ci wydropi to jest na pare lvli niżej :>

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...