Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaki Laptop Do Botowania ?

Bogmar13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

myslisz laptoipa z notebookiem, na notebooku za 400zl odpalisz moze z 2 MC max

To dziwne , ja mam netbooka z plusa z procesorem 1 ghz , i puszczam 4mc na luzie a zużycie proca jest jakies 60 %

@topic- przejdz się do plusa oni oferują notebooki fajne mają oferty do tego np internet jak będziesz po za domem :) jeśli nie chcesz z plusa albo z żadnej firmy , to napisz znajdę coś do 400 zl.

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

To dziwne , ja mam netbooka z plusa z procesorem 1 ghz , i puszczam 4mc na luzie a zużycie proca jest jakies 60 %

@topic- przejdz się do plusa oni oferują notebooki fajne mają oferty do tego np internet jak będziesz po za domem :) jeśli nie chcesz z plusa albo z żadnej firmy , to napisz znajdę coś do 400 zl.

nie procesor gra role a ramy i system, mozesz miec xp i 2gb ram a odpal na tym win 7 to zobaczysz ile ci pojdzie mc.

ten z plusa nie kosztuje 400zl tylko dostajesz za 1zl a reszte masz wliczone w abonament z 700-1000zl napewno wyjdzie ;)

nie znajdziesz za 400zl nowego laptopa, jedynie nooteboka najlepiej jakies firmy dobrej, uzywane Dell mozna kupic za 400zl

P.S. a skad w UK masz laptopa z plusa ? :)

12345ab.jpg

Opublikowano

nie procesor gra role a ramy i system, mozesz miec xp i 2gb ram a odpal na tym vin 7 to zobaczysz ile ci pojdzie mc.

ten z plusa nie kosztuje 400zl tylko dostajesz za 1zl a reszte masz wliczone w abonament z 700-1000zl napewno wyjdzie ;)

nie znajdziesz za 400zl nowego laptopa, jedynie nooteboka najlepiej jakies firmy dobrej, uzywane Dell mozna kupic za 400zl

A czy ja powiedziałem że kosztuje 400 zł? po za tym dostałem go od znajomego , ma 1 gb i xp po co mi 7 na botowanie ? nie rozumiem Cię po za tym miałem na myśli ze da się znaleść podobnego notebooka do tego co ja mam...

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

4 sety to raczej za mała kwota na nowego laptopa, jak mieszkasz w jakimś dużym mieście to na pewno znajdziesz jakiegoś laptopa używanego którego będziesz mógł "przetestować", a jak nie to allegro

@Kubiq1. gratki dla KidModa, nawet nie zauważyłem kiedy ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...