Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Wasze opinie O Jayce

szczur236

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Mam 6 lewel i kupiłem sobie Jayca. Już ogarnąłem i powiem że jest to postać bardzo rozbudowana (bo ma aż 6 skilli) i pasuje na każdą linię. Bardzo fajnie mi się nim gra i po kilku meczach opracowałem już build. Słyszałem jednak że jest on bardzo trudny, co mnie bardzo zdziwiło bo mi nim zawsze szło bardzo fajnie. Jak podchodzili do mnie to odpalałem tryb młota. Jak ich już pokarałem i zaczeli uciekać to dobiłem ich z działka co w tym trudnego? I stąd ten temat. Chciałbym ponać wasze opinie na temat tej postaci. Może się już niektórzy wyleczyli z "Jayceofobii", bo powiem że nie chciał bym się spotkać z wrogim Jaycem grając kimś innym. jak dla mnie to najlepsza postać (Miałem juz 2 inne konta i postaci na prawdę sporo wypróbowałem). Zachęcam do odpowiadania.

Opublikowano

jayce zawsze był i zawsze będzie jednym z lepszych solo toperow

jako że ma 6 skilli i ogólnie jest postacią posiadająca tryb vs. range jak i vs melle daje dużą mobilność na topie

esc sys, range i wytrzymałość - cechy jayca

dla mnie nigdy nie byla to kozacka postać bo ja wole postacie pokroju kassadina czy akali - combo i papa

Kliknij ,, Lubię to '' a postaram się odwdzięczyć ;D

dlayarkera.png

by

+

Bonus ;D

Ex Moderator NosTale x2 I Gold Member

Opublikowano

Jayce op na mida. Robisz build jak pod assassyna i niszczy wszystko.

Na topie też kontruje większość postaci.

Jest mocny, ale nie przegięty.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Jayce op na mida. Robisz build jak pod assassyna i niszczy wszystko.

Na topie też kontruje większość postaci.

Jest mocny, ale nie przegięty.

Na topie raczej jest srednio slabym pickiem juz, lepszy jest na mida.

Jest przegiety kiedy ktos ogarnia mechanike tej postaci .

sstwc.jpg

Opublikowano

Jayce dostaje w dupe na lane od postaci ranged, z dashem/jumpem albo tankow jak garen.

Jakims op pickiem to on nie jest.

mylisz się - ogarnięty jayce to jak ogarnieta nidalka - ogar zmiany i jest nie do zabicia.

ponadto on sam ma range więc vs tank może cały czas harassowacć

Kliknij ,, Lubię to '' a postaram się odwdzięczyć ;D

dlayarkera.png

by

+

Bonus ;D

Ex Moderator NosTale x2 I Gold Member

Opublikowano

Jayce nie radzi sobie już tak dobrze jak kiedyś, teraz musi mieć na liniach papierowa postać bo nic nie zdziała. Dlatego o wiele bardziej nadaje się na mida bo na topie nie ma po prostu szans z np dobrym renektonem. Na midzie o wiele lepiej sprawdzą się jego poke oraz combo. Łatwo się nim pushuje oraz poke 'uje.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Nadal silny na topa, oczywiście nie tak jak renekton i rumble ale po tej dwójcie reszte niszczy. Postacie z dashem go nie niszczą bo jayce może ich odrzucić przecież... niszczą go tylko postacie które mają refreshujący się dash, mogę dosoczyć od razu gdy nas odrzuci czyli takie jak akali,irelia,diana,renekton

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...