Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z Origin gra przez sieć.

TheMatekPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Otóż wczoraj zakupiłem klucz Origin do fify. Jeżeli klikam w grę przez sieć wyskakuje mi że "Dziękujemy za zainteresowanie, jednak że nie masz uprawnień, aby korzystać z wersji sieciowej." z tego co wiem trzeba mieć ukończone 16 lat... Ja wpisałem swoją datę urodzenia czyli 14 Lipiec 1997... Rocznikowo 16 mam... Lecz nie wiem co mam zrobić aby zagrać przez sieć! Proszę o pomoc! Teraz jak troche poszperałem mam "W tej chwili serwery EA są nie dostępne, sprobój pózniej"

Opublikowano

Witam. Otóż wczoraj zakupiłem klucz Origin do fify. Jeżeli klikam w grę przez sieć wyskakuje mi że "Dziękujemy za zainteresowanie, jednak że nie masz uprawnień, aby korzystać z wersji sieciowej." z tego co wiem trzeba mieć ukończone 16 lat... Ja wpisałem swoją datę urodzenia czyli 14 Lipiec 1997... Rocznikowo 16 mam... Lecz nie wiem co mam zrobić aby zagrać przez sieć! Proszę o pomoc! Teraz jak troche poszperałem mam "W tej chwili serwery EA są nie dostępne, sprobój pózniej"

Rocznikowo się nie liczy niestety. Napisz do EA w sprawie kluczu, powinni ci wymienić, tak żebyś mógł zrobić nowe konto.

SfNLBCX.png

By Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...