Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Bronie

mcsliverek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chcialbym do plikow Derin'a wgrac bronie i zbroje najlepiej cale item_proto od Terenzo poniewaz on ma wszystkie bronie co sa na pl'u i nie wiem jakie pliki i gdzie mam je wgrac?

29799496.jpg
Opublikowano

Hmm ale wpisy,icony moga sie nie zgadzac z zapytaniami item_proto Terenza id moze byc inne.

No ale..

Mozesz to zrobic wyciagajac plik sql na pulpit , wyciagnac zapytania tych itemow.

Lub jesli chcesz cale item_proto to musisz wyciagnac pliki item_proto.MYD,MYI,frm, wgrac nadac CHMODA 777

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

no wlasnie jak tak robie cale item_proto to mi pokazuje sie Blad polaczenia sie z serverem, a ja jeszcze wgram item_proto z klienta terenzo i item.epk i .eix to chyba sie wszytko bedzie zgadzac no nie?

29799496.jpg
Opublikowano

nwm,moze wywalic log :)

Sprawdz moze bd smigac,ja osobiscie zrobilbym sam te zapytania item_proto..

2252770056.png

Opublikowano

A nie lepiej stworzyc kopie item_proto , wyciagnac z jego plikow item_proto.MYD,MYI,frm wgrac nadac CHMODA 777 ?

2252770056.png

Opublikowano

ja zrobie tak zrobie kopie item_proto od derina wrzuce item_proto od terenza i 777 prawa? bedzie gralo w razie errorow to ta kopie wgram, a refine_proto to co z tym bo w plikach derina sa inne ulepszacze niz w Terenzo, czyli tez wgrac?

29799496.jpg
Opublikowano

Zalezy jakie ma te ulepszacze,jak jakies nowe to nie bd ich widziec,a jesli np perly lub jakies ktore sa w cliencie to tak..

2252770056.png

Opublikowano

Broszki,perly sa w podstawowym cliencie ;) wiec bd je widziec

Co do innych itemow musialbys

icon,cale locale_pl w ktorym masz item_proto,item_list.txt

2252770056.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...