Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

rekrutacja do szkół -pytania

DirtyBass

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

otóż chyba od 8 maja składa się podanie o przyjęcie do szkół elektronicznie ,

Jak to działa , skąd mam np wiedzieć że dobrze napisałem egzamin i się do tej szkoły dostanę .

Bo wyniki egzaminu dopiero przychodzą tydzien przed zakończeniem

20uf7f1m0ww1_t.jpg

Opublikowano

A więc tak:

Rekrutacja zaczyna się 13 maja.

Wchodzisz na stronę, logujesz się (login i hasło dostaniesz ze szkoły) i wybierasz pierwsze 3 szkoły. Na pierwszym może być np. szkoła jakaśtam o profilu informatycznym, potem dajesz sobie w tej samej szkole profil graficzny (to dalej jest 1 szkoła) itd. Możesz wybrać wszystkie profile do jednej szkoły i tak robisz ze wszystkimi trzema. Po prostu policz sobie ile będziesz miał mniej-więcej punktów i zaznacz szkoły, do których chcesz się dostać i masz szansę się do nich dostać. 21 czerwca automatycznie otrzymasz komunikat do jakich szkół się dostałeś spośród tych wybranych na telefon/maila (jeśli je wpiszesz).

Potem 21 czerwca, kiedy otrzymasz wyniki testu, wchodzisz na stronę i jakieś poprawki sobie dajesz, jeśli coś poszło gorzej/lepiej.

Po rozdaniu świadectw, kopię świadectwa zanosisz tylko do pierwszej szkoły. Tam mają tydzień na rozpatrzenie, czy dostaniesz się czy nie. Jeśli dostaniesz się, to wtedy przynosisz oryginalne świadectwo, a jeśli nie, to dajesz kopię do kolejnej szkoły itd.

To chyba tyle. Z tego co zrozumiałem co nam mówili, to tak właśnie jest :D

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

@up. Tak własnie jest :p

Tylko chciałbym cos sprostowac, na pierwszym miejscu, dajesz szkołe 1 wyboru, czyli tam, gdzie najbardziej chcesz sie dostac. Z druga daj tak samo, a z 3, daj sobie taki profil/szkołe gdzie napewno sie dostaniesz, ktora nie wymaga duzo punktow. ;)

Ja tak zrobiłem, a i tak dostałem sie do 1 wyboru.

Opublikowano

@up. Tak własnie jest :P

Tylko chciałbym cos sprostowac, na pierwszym miejscu, dajesz szkołe 1 wyboru, czyli tam, gdzie najbardziej chcesz sie dostac. Z druga daj tak samo, a z 3, daj sobie taki profil/szkołe gdzie napewno sie dostaniesz, ktora nie wymaga duzo punktow. ;)

Ja tak zrobiłem, a i tak dostałem sie do 1 wyboru.

rozumiem rozumiem , thx za odpowiedź ,

20uf7f1m0ww1_t.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...