Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z internetem (powolny)

radekxxdd12345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem otoz wczoraj chcialem pobrac sobie cos z neta, pojemnosc tego pliku wynosi 5 gb w 1 pliku. I teraz tak po nacisnieciu pobierz wywalilo mi ze plik bedzie sie pobieral 30 godziny powtarzam 30 godzin. Wiec wlaczylem pobieranie o 18.00 a o 22.00 bylo to samo, po czym o 22.30 wylaczylem pobieranie i zaczelem szukac tego samego tylko ze w partach po 500 mb lub 1gb. I znalazlem 10 partow po 500 mb wiec zaczelem pobierac i znow prawie spadlem z krzesla poniewaz wywalilo mi ze sie bedzie pobeiralo przez ok. 3godziny, zwatpilem. Co jest jeszcze dziwne jakies 3 miesiace temu na laptopie taty (wifi) pobralem ten plik w 5 partach po 1 gb. I na 1gb czekalem 1 godz. 30min. lub 2 godz. A tu na 500mb 3 godziny. Moj komputer mam ok. 2 tygodni. Moj internet ma 16 mbit i jest podlaczony do mojego komputera na kablu. Czekam na odp.

Opublikowano

Też mam neostrade, w jeden dzień mam 4 mb/s a w drugi 11. Może pobierasz z hostingu gdzie jest limit np do 100kb ?

CPU : Core i5 3470   3.8 Ghz //  GPU : Palit GeForce GTX 960 OC // PSU : Deus G1 500W   //  CASE :  Brutus M23  // MOBO : Z77A-G43  // RAM : 6GB DDR3   //  HDD : Barracuda 500GB     

Monitor : X2377HDS-B1 ( 23 Cal )

24dnacg.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...