Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

strona na wartość itemów

Domenis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chodzi Ci, zwby pokazywalo cenę przedmiotu? ..... Nie nie ma... Każdy przedmiot ma inne wartości bonusow... I różne ceny na ah są o różnych porach

.....

1373369406-U138092.png

Opublikowano

mi chodzi ze pokazuje ze np. w kuszy zrecznosc, szansa na kryt, socket 60 lvl lege to okolo 20kk np takie cos bo ja musze sie zawsze pytac czy cos jest warte na ogolnym ;/

a11176.jpg

Opublikowano

mi chodzi ze pokazuje ze np. w kuszy zrecznosc, szansa na kryt, socket 60 lvl lege to okolo 20kk np takie cos bo ja musze sie zawsze pytac czy cos jest warte na ogolnym ;/

Zawsze sprawdzaj ceny na ah i w przyszlosci sam nauczysz sie okreslac cene rpzedmiotu, ale taka jest prawda, że itemy ciągle tanieja i najlepiej zawsze sprawdzac na ah.

"Matka mowiła - kochasz to, to kochaj konsekwentnie."

Swist1.png

Putin is putting puding

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Jak wejdziesz w AH -> sprzedaj -> wybierasz przedmiot który chciał byś sprzedać -> klikasz na niego prawym i wybierasz "wyszukaj podobnych przedmiotów" (coś takiego pisze..)

6yxw.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...