Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] [Dedyk] [MC-maxskills] [1.5.1] [250 S] [Skyblock + Hardcore (kilka żyć na start)] [Non-premium]

Sprocik

Co sądzisz o tym serwerze?  

10 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co my?lisz o takim po??czniu?

• My?l? ze jest to ciekaw po??czenie.
      2
    • Brzmi ciekawie
      5
    • S?aby pomys?
      1
    • Beznadzieja
      2
  2. 2. Na ile % b?dziesz gra??

• 95% bo zawsze jest niepowno??
      2
    • 75% zale?y jak mi si? spodoba
      3
    • 50% moze wejde
      3
    • 20% Wejde na chwile zobacze co w trawie piszczy
      0
    • 0% takie co? nie ma sensu
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Na serwerze będzie między innymi:

* Survival Games,

* Arena PvP,

* Spleef,

Oraz wiele innych ciekawych zabaw.

Dlaczego MC-maxskills?

Jest to chyba jeden z niewielu tego tupu serwerów więc myślę ze będzie wam się na nim świetnie grało. Na serwerze będzie obowiązywał system żyć czyli na start ma się x żyć po straceniu ich nakładany jest automatyczny ban perm i po odbanowaniu będzie się miało x żyć ale jakoś inaczej :) Co do pluginów mogę wspomnieć tylko tyle, że będą dobrze skonfigurowane :) Pierwsze ssy ze spawna itp pojawią się niedługo bo dopiero po napisaniu się tym zajmę. Po za tym na serverze nie ma czegoś takiego "[Gracz] [sprocik]: Ej jest admin. [Admin] [Zaiste]: tak a co jest? [Gracz] [sprocik]: Był reset serwera i straciłem 4 staki diamentów. [Admin] [Zaiste]: a masz na to jakiś dowód? [Gracz] [sprocik]: niee [Admin] [Zaiste]: to się nie dogadamy." u nas nie ma czegoś takiego Jeżeli wiemy że istnieje możliwość straty itemków poprzez reset czy błędy serwera oddamy ci to!!! dlaczego? ponieważ nikt nie jest kretynem żeby się chwalić ze ma diaxy i robić z tego tytułu ssa.

W sumie nigdy nie zapowiadałem niczego i nie wiem ja się do tego zabrać więc na koniec mogę tylko poprosić was abyście brali udział w ankiecie.

Dziękuje za uwagę pozdrawiam Zaiste.

''... i - to jedyne co widzę'' pomogłem? daj minusa!

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...