Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak handlowac pd lub pele.

zwirek11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka,

od jakiegos czasu widze jak ludzie pisza ze sprzedadza pelerynki lub pd po okreslonej cenie...

a wiec czy da sie handlowac pd lub pelerynkami i w jaki sposob ?

sygnan.jpg
Opublikowano

Pele lub pd z new map sa zdatne do chandlu z lasu nie UP nie wprowadzaj w blad .Daja je przeciagajac na gracza licze na +

==========================================================================
================== Pomogłem ?? - Kliknij "Lubie To" ========================

Opublikowano

Z tego co wiem PD na 1h z lasu można dać na handlu poprzez przeciąganie go na gracza. Co do pelerynki to nie mam pojęcia.

Nie da rady. :) gracze się umawiają i gdy lotnie PD to podnosi osoba która chciała go kupić. :) ( drop metki 85 lv red las)

PD/Pele z tych nowych mapek są zdatne do handlu. :) I Ci co sellaja pele/pd to właśnie je mają z tych mapek. :)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Zawsze można też to zrobić przez kamer moda , nie wiem dawno nie sellałem PDków na PLu ale z tego co pamiętam przez kamer moda była taka możliwość z pele z ISu i z PDkami z metków.

xhsd.png

Opublikowano

Zawsze można też to zrobić przez kamer moda , nie wiem dawno nie sellałem PDków na PLu ale z tego co pamiętam przez kamer moda była taka możliwość z pele z ISu i z PDkami z metków.

Jak to sie daje przez kamer moda ?? Prosze o odpowiedz.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Przez kamermoda się nie da , a pd da się handlowac to z nowych mapek jedynie tak to możesz sobie je przesłac jedynie przez magazyn . a z Pele to nei wiem jak jest :O

1341833700-U255743.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...