Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak mam rozpakowac Item_Proto z Locale.. ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tylko niestety w tym pliku wykrywa mi wira a anty Virus nie przepuszcza ;p.. Mogę prosić o upload 1 z tych plików tym którym będę mógł rozpakować "Item_Proto Z Locale.." ?

image.png

Opublikowano

Up Czytać nie umiesz.. ? "NAPISAŁEM U GÓRY ŻE MI WIRA W NIM WYKRYWA SPAMERKUUU.. WON" Dziękuje za uwagę.. napisałem specjalnie dużymi literami byś widział..

Nowy temat : http://www.mpcforum.pl/topic/927585-pytanieproba-rozpakowanie-item-proto/ Nie mam jak rozpakować to wy mi rozpakujcie :D jak możecie :P

image.png

Opublikowano

Tylko niestety w tym pliku wykrywa mi wira a anty Virus nie przepuszcza ;p.. Mogę prosić o upload 1 z tych plików tym którym będę mógł rozpakować "Item_Proto Z Locale.." ?

Zmień antywirusa/wypakuj bez packera, który jest rzekomym wirusem. :)

Opublikowano

Zmiana antywirusa nie wchodzi w gre Dla mnie najlepszy jest Avast hehe :P Chyba że jakiś dobry polecasz ? ;) Oprócz Kacperskiego. Bo on strasznie obciąża i wykrywa wirusy ;x

Już przy pobieraniu plik mi odłącza więc wypakowanie nie jest możliwe ;c Mogę prosić o wrzucenie pliku którym będę mógł rozpakować dobrze Item_Proto.. ?

Lub jeśli jest taka możliwość to mógłbyś mi wypakować Item_Proto ? Chcem szybko dodać na serwer ;x

http://www.mpcforum.pl/topic/927585-pytanieproba-rozpakowanie-item-proto/

image.png

Opublikowano

Od Terenza ten co podałeś ma wirusa.. nie da się pobrać nawet ;c bo anty virus anuluje.. Za kamera trzeba płacić przynajmniej przy pobieraniu tak pisze... ;x Mogę prosić o rozpakowanie.. ?

image.png

Opublikowano

Golden dodaj M2 Tools do wyjątków to wypakuje Ci bez problemu.

Co do pytania jaki antyvirus polecam, z darmowych to AVG / NOD32 (keye możesz na necie znaleźć).

Opublikowano

Niestety strona z Archiverem jakie dałeś do swojego tematu Terenzo Mi nie działa ;/ Ponieważ przy 1 uruchomieniu AntyVirus wykrył Virus na tej stronie oraz ją zablokował ;C

Up on od razu kasuje plik nawet nie można pobrać ;x

Chyba będę instalował Noda Bo już mnie ten Avast powoli wkurwia za przeproszeniem.. Czy wie ktoś może czy Nod32 obciąża system ?

image.png

Opublikowano

Hmm teraz nie wykrywa ;) Ale jak ja mam to zrobić teraz ? :P Mam Plik "Item_Proto" co mam z nim zrobić ? ^^ ;p

Wie ktoś może czy Nod32 Internet Security obciąża systemu ? ;)

Właśnie ten wirus co jest na wirus total w pakerze wykrywał mi Avast :P

Hmm niestety ale File Archiver jest jakiś nadpsuty ;x Psuje się nie da się konwertować. :P

image.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...