Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] e-mail

Gość Arwanii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak zmienić e-mail w darkorbit?

jeśli macie jakiś formularze do supportu to podajcie/skopiujcie oki?

Opublikowano

Home -> Okienko z danymi -> Zmień -> Zmień adres email -> Podajesz dane i wysyłasz formularz.

ale chodzi o to że e-mail nei przychodzi ;/

Opublikowano

To nie można tak napisać od razu? Wyślij jeszcze raz po sprawdzeniu danych, czasem tak jest że coś nie dochodzi.. i czekaj.
@up - szybszy ;)

7yo9.png

Opublikowano

To nie można tak napisać od razu? Wyślij jeszcze raz po sprawdzeniu danych, czasem tak jest że coś nie dochodzi.. i czekaj.

wysłałem dziś około 10 razy i wczoraj około 15 razy i nic

Gdzie masz e-mail'a? Bo na onet nie przychodzą

Ps: Używaj prefixów do nazw tematów :)

Mam na wp

Opublikowano

No to jak przez 2 dni kilkanaście razy nie doszło napisz do supportu.
Po prostu kulturalnie opisz problem, jak jesteś na innym serwerze niż polski pisz po angielsku z początkiem

Server : ___
Lang : En 

bo polski support to idioci roku - dostali za 2010 rok nagrode dla najlepszego supportu i zaczął się crash.. dzisiaj ciężko się z nimi dogadać

7yo9.png

Opublikowano

No to jak przez 2 dni kilkanaście razy nie doszło napisz do supportu.

Po prostu kulturalnie opisz problem, jak jesteś na innym serwerze niż polski pisz po angielsku z początkiem Lang : En

bo polski support to idioci roku - dostali za 2010 rok nagrode dla najlepszego supportu i zaczął się crash.. dzisiaj ciężko się z nimi dogadać

zdążyłem się o tym przekonać jak na kradzierz mojego konta odpisali mi że musiałem podac hasło i login a ja nic takiego nie zrobiłem ...do zamknięcia napisze więc do supportu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...