Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Postacie

citaek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli nie masz wyczucia to magiem bardzo łatwo paść.

Wojownikiem gra jest nudniejsza, ale żadziej pada na expie i do pvp jest niezła

Jeśli pomogłem wciśnij

"Like"

To nic nie kosztuje, a daje mi wiele przyjemności

:)

Opublikowano

Polecam maga jest uniwersalny, tylko trzeba potrafić trzymać wroga na dystans (co w tym przypadku zbyt wielką filozofią nie jest).

Strażnik jest ciut trudniejszy, ale wydaje mi się, że na pvp jest lepszy od maga. Z tego co zauważyłem ma lepszego hita, jak wejdzie krytyczny cios, to nawet przy dobrym eq na magu i wielką rangą potrafi zabrać sporą część hp, a jak się w ogóle nie ma eq... to spada się na strzała :)

Opublikowano

Ja gram Rycerze i nawet dobrze sie nim gra:)

Poszukuję Polaków do wspólnej gry w Dragon Pals na serwerze s106 Europe. Chętnie udzielę pomocy w grze i udzielę kilka porad.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Pierdzielicie farmazony

Wszystkie postacie są dobre ta gra ma dobry balans zwłaszcza teraz gdzie rycerz na pvp z magiem musiał nieźle główkować lecz po ostatnim patchu i nowych bonach w itemkach rycerz nie musi się już tak spinać na 1v1 z magiem, lecz jak nie masz skila to będąc centurionem [ średnio mocna ranga w pvp ] pociśnie cie nawet doświadczony rekrut [ "nowicjusz" ]

W tej grze liczy się skill a to jaką postacią grasz to zależy od gustu bo wszystkie postacie dają sobie rade i tu i tu [ mówi to osoba która wyexpiła i woja i maga prawie bez grupy tylko na bosy z kimś się wybierałem sam do 40lvla na 40 już samemu się nie da :P ]

76561198013232167.png

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...