Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kasa za sms na global"Solar"

rudyrower

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sprzedawcy yang na allegro dają opcje zapłaty za doładowanie (płacisz więcej niż przelewem).

Kupuj tylko u tych, co mają więcej niż 1k pozytywów.

Opublikowano

Sprzedawcy yang na allegro dają opcje zapłaty za doładowanie (płacisz więcej niż przelewem).

Kupuj tylko u tych, co mają więcej niż 1k pozytywów.

oka dzieki wielkie:)

Jak ktos ma jakies sprawdzone strony czy cos, to prosze pisac, nawet jak macie jakis gosci sprawdzonych na allegro to mile widziane linki:)

Opublikowano

Hmm tak jak dla mnie 5zł za 10kk to jest droga ... ale ja nigdy nie grałem na solar wiec nie chce zabierac głosu na ten temat , a tak w ogóle do czego dążę ostatnio błąkając sie po necie znalazłem stronkę która oferowała za 15 zł 100kk ale tylko na obsydianie . Opinie na jej temat na MPC nie znalazłem osobiscie nie sprawdzałem jednak ze znalazłem na YT filmik o tej stronce i wyglda mi na całkiem zaufaną stronę . Jeżeli ktoś by był zainteresowany linkiem to prosił bym o PW ;d

Opublikowano

No właśnie mnie gostek objebał;p tzn chciał za 30 dyszki i powiedział e 90kk dostane bo on i tak juz nie gra, a ze za 30 dyszki ( doładowanie do play) dostaje pakiet internetowy wiekszy, a że jest ciagle w trasie to mu pakiet jest potrzebny ( a sam ma nr z heyah) sam ma 18 lat;p ( wiec te trasy mnie troche zdziwiły) bardzo szybko chciał zaufanie zdobyć, od razu choc na "skypa,gg, dzwon na kome" itp.

Ale powiedziałem ze 5 więcej na razie nie będę dawał( chyba ze bedzie git to później na pewno bym jeszcze yangi kupił ) bo nie ma co wierzyć ludziom jeśli sie ich nie zna;p (a 30 dyszki droga nie chodzą ) no i dogadaliśmy sie ze dam mu kog a on da mi pasyy do postaci na której bedzie 10kk, podałem kod podał mi passy ale nie były poprawne ;p (Pewnie nawet nie gra w metka)

Tzn to tylko 5 zł ( jakiejś wielkiej afery nie będę robił ) no ale wypadało by mieć trochę honoru i trochę uczciwości;p

A Nick tego goscia na mpcForum.pl to :

Fringe

Pozdro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...