Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Energy Drinki

LwL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

energy drinki to ściema, wysypiaj się, chodź wcześniej spać i pij zieloną herbatę w dużych ilościach, zdecydowanie lepisze i przede wszystkim zdrowsze

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Energetyków nie pijesz żeby siedzieć całą noc przed kompem , tylko jeśli zamierzasz zmierzyć się z większym wysiłkiem fizycznym , np. wielogodzinna jazda na rowerze. A jak ciało nie rozgrzane (nie jest w ruchu) to witaminki nie działają.

22fu7of2onif.png
Opublikowano

Energetyków nie pijesz żeby siedzieć całą noc przed kompem , tylko jeśli zamierzasz zmierzyć się z większym wysiłkiem fizycznym , np. wielogodzinna jazda na rowerze. A jak ciało nie rozgrzane (nie jest w ruchu) to witaminki nie działają.

Proporcje witamin do konserwantów i barwników w energy drinkach są na poziomie 1 do 100

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Te ED to ściema, to że idziesz spać to znaczy, że jesteś nie wyspany i tyle.

Walnij sobie z rana dużą kawkę z małą ilością mleka, śpij w nocy średnio 8h i cały dzień śmigasz :)

Opublikowano

Te ED to ściema, to że idziesz spać to znaczy, że jesteś nie wyspany i tyle.

Walnij sobie z rana dużą kawkę z małą ilością mleka, śpij w nocy średnio 8h i cały dzień śmigasz :)

Zielona Herbata lepsza, Kawa to też jest niedobra znowu na ciśnienie i dla serca. Herbata zielona nie dość że czujesz się po niej żywy to do tego pomaga w koncentracji i czujesz się świeżo

1xbQbvo.png

Opublikowano

Hmmm...

twój stary jak cie robił x-D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...