Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

buty, pilne

ZylastyDrag

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://www.ebay.com/itm/ADIDAS-MENS-ORIGINALS-H3-ZXZ-SHOES-SNEAKERS-TRAINERS-RUNNING-ON-EBAY-AUSTRALIA-/271063949652?pt=AU_Men_Shoes&var=&hash=item3f1caba154

Posiadam czerwone, są świetne. To buty stworzone przede wszystkim do biegania, bardzo przewiewne. Jeżeli wyjmiesz ze środka wkładkę, to przełożysz palec przez podeszwę na wylot.

Jesteś najpiękniejszą kobietą, jaką widziałem na oczy. Oh! Zapomniałem! Jestem szkieletem i nie mam oczu - yohohoho! Skull joke.

mini1a.pngminigd.pngminizoro.png

Opublikowano

Pojedź do sklepu nike i tam sobie coś wybierz. Wszystkie ich buty są na wiosne/lato oraz są mega wygodne.

Sam kupiłem naje (takie niebieskie, ładne :D) za 220, ale wiesz za co płacisz (wygoda, wytrzymałość)

Opublikowano

Przeciez to jest brzydkie. :P

Szukamy dalej. ; )

W takim razie proszę - oto obuwie, które spełnia wszystkie Twoje wymagania. Przewiewne, na lato, modne, bo przecież już tyle lat, niehipsterskie, nie glany.

japonki_zestaw_2.png

Wychodzi na to, że mamy tutaj wrzucać Ci zdjęcia butów, aż w końcu jakieś Ci się spodobają, ale przecież szybciej znajdziesz interesujące Cię buty samemu poprzez google, czy bezpośrednio na allegro/ebay, litości.

Jesteś najpiękniejszą kobietą, jaką widziałem na oczy. Oh! Zapomniałem! Jestem szkieletem i nie mam oczu - yohohoho! Skull joke.

mini1a.pngminigd.pngminizoro.png

Opublikowano

buty-z-butelek-978-OBRAZKY.PL.jpg

TO MOŻE TO CI SIĘ SPODOBA? Bo widzę że nieźle wybredny jesteś :)

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...