Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] turcja czy eune?

Yarker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

elooooo

mam 10 lvl lecz planuję przenieść się na turcję

teraz tak - mam skilla na ok silver III

gdzie bedzie mi łatwiej cerrować jak i gdzie szybciej wbiję 30lvl? mam kha którego ogarniam 5,5/6 oraz cait 5/6

pomocy

Kliknij ,, Lubię to '' a postaram się odwdzięczyć ;D

dlayarkera.png

by

+

Bonus ;D

Ex Moderator NosTale x2 I Gold Member

Opublikowano

EUNE i Turcja praktycznie nie różnią się poziomami.

Szczerze? Lepiej EUNE.

Opublikowano

troluś, tylko ja bardziej szukam serwera gdzie w duo z kumplem - ja adc a on mid - można wycerrować każda grę ... tak, tak... zaraz poleci hejt że grę można wycerrować samemu

może tak - gdzie jest się latwiej dogadać

dlayarkera.png

by

+

Bonus ;D

Opublikowano

Na turcji poziom jest zerowy a przy okazji nie masz za bardzo możliwości na porozumienie się. Na EUNE nie jest tak źle grunt to wbić złoto. Patrz również na to gdzie grają twoi koledzy bo samemu nie jest wcale tak fajnie grać.

Na EUNE wbijesz szybciej 30lvl bo łatwiej ci się będzie dogadać z drużyną co skutkuje większą ilością wygranych gier. Gwarantuje ci że po przeniesieniu na turcję po jakimś czasie byś tego żałował.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

tylko że ja nie mam 30lvl tylko 10 więc bardziej mi chodzi - gdzie szybko wbiję 30lvl

Lol wszędzie. Tylko ja nie ogarniam dlaczego ludzie ida do Turków lub Rusków jak eu ne jest stworzony dla Polakow i masz tam lepszą komunikacje, lepiej dogadacie sie itp.

a11176.jpg

Opublikowano

Poleciłbym przeniesienie się na EUNE. Ten sam poziom co u turków tylko łatwiej się dogadać z drużyną. Mógłbyś też przenieść się do rusków i dostać 2 champy ze skinami. U rusków poziom większy ale 0 komunikacji gdy nie znasz ruskiego

@edit. U rusków chyba nie da się na razie grać rankedów. Nie jestem pewien bo przeniosłem mojego smurfa.

mam skilla na ok silver III

A grałeś kiedyś z silver III? Rozwalają mnie newbie co myślą, że są pro i wgl. mają skill na poziomie Froggena itd.

Chyba, że jesteś smurfem i masz silver III na 30 lvlu.

Opublikowano

a czy w rosji jest wgl. częściowe opanowanie angielskiego? i czy na rankedach jest tak jak na eune czy podobnie jak w turcji że z silver wpadasz do golda, z golda wyżej itd

dlayarkera.png

by

+

Bonus ;D

Opublikowano

Grałem kilka rundek u Rusków i mogę Ci powiedzieć, że spotkałem potrafiących porozumieć się po angielsku, w minimalnym stopniu, lecz zdarzają się gracze, którzy piszą tym swoim alfabet em.

Grałem kilka rundek u Rusków i mogę Ci powiedzieć, że spotkałem potrafiących porozumieć się po angielsku, w minimalnym stopniu, lecz zdarzają się gracze, którzy piszą tym swoim alfabet em.

Opublikowano

EUNE, strasznie dużo polaków, nie, żebym osądzał po większości, ale niestety, polacy mają wrodzoną cechę hejtingu i wkurwiania innych, przez co grają strasznie słabo, rzecz jasna, nie wszyscy.

Opublikowano

ostateczne pytanie - pod względem poziomu

gdzie są słabsi gracze? turcja, eune czy ruski?

Wszędzie są gracze i dobzi i słabi, natomiast jeśli chodzi o średni poziom to na russi jest odrobinkę wyższy, natomiast turcja i eune są mniej więcej na tym samym poziomie z tym, że z Polakami możesz się dużo łatwiej dogadać. Na rus sporo ludzi piszę cyrylicą, jednakże podstawowe skróty znają więc jeśli umiesz rozumieć "Go", "back" to raczej rozgrywka trudna nie będzie. Osobiście polecam eune.

Opublikowano

Idź do Rosji , wysoki poziom gry , komunikacja po eng jest . Już można grac rankedy. Dostajesz 2 champy i do nich skiny ( Caitlyn i Voli)

Do 30 kwietnia masz wszystkie champy za darmo . Jak co to zapraszaj

SKIPPYV33

Opublikowano

mam 10 lvl lecz planuję przenieść się na turcję

teraz tak - mam skilla na ok silver III

Masz 10lv na nowym koncie czy jak bo nie ogarniam..

Zostań na nordicu, jak bedziesz umił grać to i tak bedziesz wygrywał

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...