Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] LOL Rosja, RP

kupiasty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, przeniosłem się na serwer rosyjski i powiem tak poziom nie gorszy niż na EU-Wschód, a może i lepszy. Lecz z komunikacją dupna sprawa ;/. Mam 2 pytania

-Jak kupić Rp na serwerze rosyjskim, w opcji zakupu nie ma na nic z Polski D:

-Jeśli ktoś chce pograć zapraszam znalazłem już 2 Polaków na tym zadupiu ruskim więc nie jest źle mój nick: Kupiasty

Opublikowano

- Póki co się nie da, prawdopodobnie dopiero po becie.

- W takim razie jest od tego podpięty temat.

Opublikowano

Witam, przeniosłem się na serwer rosyjski i powiem tak poziom nie gorszy niż na EU-Wschód, a może i lepszy. Lecz z komunikacją dupna sprawa ;/. Mam 2 pytania

-Jak kupić Rp na serwerze rosyjskim, w opcji zakupu nie ma na nic z Polski D:

-Jeśli ktoś chce pograć zapraszam znalazłem już 2 Polaków na tym zadupiu ruskim więc nie jest źle mój nick: Kupiasty

Aktualnie dostaje się 400 RP za zalogowanie. Dziennie można się logować ile razy zechcesz ja w jeden dzień, w kilka minut zarobiłem na Tryndamere'a z tą skórką za 1820 RP i Lissandre z jej skórką

Opublikowano

Co ty ćpiesz ghalib ?

Jak można zarobić Rp logując się jezeli 400 rp to 2.5 euro dla riotu

Do tematu nie ba narazie takiej funkcji na Rosji ciekawy jestem czy tam Paysafecard też bedą ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...