Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ZAPOWIEDZ]|xxx||MINECRAFT 1.5.1-Mody,Client, TS3,

humek24

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

logo.png

Witajcie

Chcę przedstawić wam-Czyli osobom,które czytają ten wątek. Nasz serwer

Jest to serwer Survival/Wojna Krajów/modyfikacje

Pragnę wytłumaczyć wam-dlaczego akurat tak.

Moze najpierw zaczne od Wojny Krajów:

Wojna Krajów będzie polegać na wojnie 2 królestw między sobą-Jedno królestwo będzie miało około 6x6 Tysięcy kratek.. Oczywiście

Jak będzie brakowało to zwiększymy.

W królestwie tym będą pośrednie że nazwę to tak "Frakcje" Czyli np Oddziały-Forty-Rozumiecie

o co chodzi.. Oczywiście te frakcje będą miały możliwość walki między sobą o dominacje..

Raz na miesiąc będzie ogłaszany tak zwana Wielka wojna..

Na początku będzie możliwość wyboru królestwa.

Modyfikacje:

Moge jedynie dać wam imformacje o tym, że podstawowe modyfikacje będą Czyli takie jak Mo' Creatures czy Balconary

Mod Weapons.. Reszta niech zostanie jako taki "Smaczek" Dla osób, które są tym zainteresowane..

Oczywiście, jeżeli będziecie mieli jakiegoś ciekawego moda nie typu railcraft etc..

Potrzebujemy modyfikacji, które mógłby zrobić nasz serwer Wyjątkowy..

Oczywiście jak to każdy serwer to i ten musi się z czegoś utrzymywać więc będzie możliwość kupna VIP..

Pluginy

Jednym z najważniejszych pluginów jest RPG-Items, Który w połączeniu z Balconary Mod Weapons daje nieco większe

Pole do popisu. Jeśli chodzi o jakieś większe informacje co do pluginów nie ma sensu ich wypisywać, ponieważ na każdym serwerze

są te same.

Dlaczego akurat ten serwer?

Nasz serwer posiada osobnego clienta do gry- To oznacza, że nie korzystamy z waszych

minecraftów premium a client sciąga nam "Nie orginalnego, ale orginalnego minecrafta z odrazu zainstalowanymi modami na serwer"

Zainteresowanych zapraszam na nasze forum oraz stronę A mianowicie

xxx

Opublikowano

Zagrałbym sobie na takim czymś :). Proponuję Ci mody na potworki itp.

- Ten tylko wart nazwy człowieka, który ma pewne przekonania i potrafi je bez względu na skutki wyznawać czynem. - Józef Pilsudski.

- Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska. - Józef Pilsudski.

Opublikowano

Przepraszam za double posta ale chcę zrobić takiego jakby Refresha+wrzucić screena z już troche polepszonym clientem

13583847365875655033.jpg

Opublikowano

ciekawie się zapowiada (jeśli dobrze zrozumiałem, można mieć non-premium). Był przykładowo railcraft, ale czy będą mody typu industrial, build, i thaumcraft?? jakby był potrzebny budowniczy/ albo inna pomoc służę pomocą - 16 wiosen ukończone więc mój głos nie wkurza (chyba) mikro, a ts3 ściągnąć mogę

Jam jest Inkwizytor SzalonyHollow na stos rzucony przez Boga, przez ludzkość Śmiercią nazwany Eonem będący!
Kogo dziś palimy?

Opublikowano

ciekawie się zapowiada (jeśli dobrze zrozumiałem, można mieć non-premium). Był przykładowo railcraft, ale czy będą mody typu industrial, build, i thaumcraft?? jakby był potrzebny budowniczy/ albo inna pomoc służę pomocą - 16 wiosen ukończone więc mój głos nie wkurza (chyba) mikro, a ts3 ściągnąć mogę

Tak mozna mieć non premium :) Bo i tak rejestracja będzie się odybwać przez stronę i logować będzie się w cliencie jak widać.. Może byśmy byli w stanie przemyśleć thaumcraft ale sam nie wiem

Opublikowano

Jak serwer zostanie włączony to napiszemy Osobną prezentacje do serwera-Zawsze możesz śledzić ten temat- i sprawdzać jak prace idą do przodu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...