Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Darmowe przeniesienie + skin?

Let Me Win

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema, mam pytanie, otoz dzis mam zamiar przeniesc się z EU West na Nordica do kolegow i jest taka sprawa, są darmowe przeniesienia do Rosji za które dostaje się skin do malphite, i czy moglbym zrobic cos takiego ze za darmo przeniosę się na ruski serwer, po drodze otrzymam skina i dopiero przeniosę się na nordica za rp?

Opublikowano

Nie dostaje się skina do malph, a voliego i cait, wraz z postaciami.

Taka akcja nie będzie możliwa, w celu przeniesienia się z Rosji będziesz musiał zapłacić, co jest póki co i tak niemożliwe ze względu na brak RP w sklepie.

Opublikowano

Nie dostaje się skina do malph, a voliego i cait, wraz z postaciami.

Taka akcja nie będzie możliwa, w celu przeniesienia się z Rosji będziesz musiał zapłacić, co jest póki co i tak niemożliwe ze względu na brak RP w sklepie.

nvm co sie tam dostaje, wazne ze po przeniesieniu sa jakies fanty.

a rp juz mam zakupione wiec wraz z przeniesieniem bede je mial juz na koncie.

Opublikowano

W takim razie tak, możesz się tam przenieść.

Potem w celu przeniesienia się na EUNE będziesz musiał zapłacić solidną dawkę RP, innej możliwości nie będzie.

Opublikowano

W takim razie tak, możesz się tam przenieść.

Potem w celu przeniesienia się na EUNE będziesz musiał zapłacić solidną dawkę RP, innej możliwości nie będzie.

wiem wiem o tym, dzis zakupilem rp za 20 eur zeby miec na przeniesienie, chodzilo mi wlasnie o to czy na pewno nie bedzie pozniej jakichs komplikacji przy probie przeniesienia na Eune.

Opublikowano

no serio

za 80zł taniej ci wyjdzie kupienie tych postaci wraz z skinem - przecież za 80zl możesz kupić sobie inną postać - od annie po wukonga czy tam nie wiem kto jest ostatni w alfabecie

Kliknij ,, Lubię to '' a postaram się odwdzięczyć ;D

dlayarkera.png

by

+

Bonus ;D

Ex Moderator NosTale x2 I Gold Member

Opublikowano

Zyra ;d ?

@top

tak, nie będzie komplikacji ;).

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

On chce się przenieść do kolegów, a skiny otrzymać gratis. Takie coś jest możliwe, i jeżeli tylko chcesz, przenoś się. Jednakże będziesz musiał czekaj do wprowadzenia tam waluty (formy płatnośći)

Zelltar_eune_45_7_logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...