Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wycena Solar(nie znasz cen,nie wchodz)

Barueri

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1309910462-U105386.png

1.Ying-yang+9 +1500PŻ 10%STRZAŁY
2.Jadeitowy naszyjnik+1000PŻ 
3.Buty+1500PŻ 
4.P.Zaręczynowy
5.Ogon Węża+
6.KD Sury+4

1309910483-U105386.png

+9

1309910494-U105386.png

1309910504-U105386.png

Yang

1309910451-U105386.png

Coś mi się nie chcą screeny wkleić...zaraz dodam w komentach.SERWER:SOLAR,w generatorze nie ma Solara.

1284282093-U138092.png

1309910516-U105386.png

http://imageshack.us/photo/my-images/189/screennaszyj.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/585/screenying.jpg/

afr.png

PRZED UŻYCIEM ZAPOZNAJ SIĘ Z TREŚCIĄ DOŁĄCZONEJ DO OPAKOWANIA,BĄDŹ SKONSULTUJ SIĘ Z LEKARZEM LUB FARMACEUTĄ,GDYŻ KAŻDY LEK NIE WŁAŚCIWIE STOSOWANY ZAGRAŻA TWOJEMU ŻYCIU LUB ZDROWIU.JE*AĆ HEJTÓW,DZIECI I ŻYDÓW.

Opublikowano

k**wa mać mówię przecież,że jak się nie znasz na cenach to się nie wypowiadaj,trudno zrozumieć? jak mnie denerwują takie dzieci,które żeby tylko nabić posta napiszą byle co...

afr.png

PRZED UŻYCIEM ZAPOZNAJ SIĘ Z TREŚCIĄ DOŁĄCZONEJ DO OPAKOWANIA,BĄDŹ SKONSULTUJ SIĘ Z LEKARZEM LUB FARMACEUTĄ,GDYŻ KAŻDY LEK NIE WŁAŚCIWIE STOSOWANY ZAGRAŻA TWOJEMU ŻYCIU LUB ZDROWIU.JE*AĆ HEJTÓW,DZIECI I ŻYDÓW.

Opublikowano

YY do 35kk

Naszyjnik 1kk

Buty 7-8kk

Zaręczynowy 2-2,5kk

Ogon Węża + 2-3kk

Kd sury do 1kk

Win, lose or tie, Arsenal till I die

Opublikowano

dziękuje bardzo,widzę,że mniej więcej się orientujesz w cenach na Solar.

PODRAWIAM MODA @ReallSkill który dał mi za poprzedni post 5%,bo niby spamuje! nie obchodzą mnie % ,ale lepiej żebyś się zajął spamowiczami,którzy nabijają posty(szczególnie w dziale TUTORIALE).KIJ CI W DUPĘ LARWO :*

do zamknięcia,bo zaraz będzie że spamuje i się dziwicie,że tyle ludzi(którzy mają po ponad 500 lubie to) zamyka konta na mpc.

afr.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...