Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Zmodyfikowany serwer i client

Azi23PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. ; )

Na początek- ten temat umieściłem tutaj ze względu na to, że nie dotyczy to głównie serwera, a raczej moddingu.

Przechodząc do sedna- mody które próbóję wgrać zazwyczaj nie działają poprawnie (lub w ogólne nie działają), dlatego zwracam się do Was z prośbą o pomoc.

Potrzebuję clienta oraz serwer z wgranymi modami.

Nie podaję nazw modów docelowych, bo mało ich znam, ale chciałbym aby było wgrane coś, co dodaje broń palną (coś typu SDK, mody Flan'a) oraz coś na większe możliwości przemieszczania się (Konie, pojazdy, liny itd.)

Byłbym bardzo wdzięczny, gdyby ktoś to wykonał. Próbowałem, ale niepotrzebnie strzępiłem nerwy, bo nic z tego nie wyszło.

Client pod wersję 1.5.

Serwer także pod wersję 1.5 nie musi być na bukkicie.

Jeżeli pliki wymagają czegoś, o czym raczej nie wiem, to proszę też o jakieś instrukcje.

Z góry dziękuję : )

c1107534da61bc47bb1675e52ddf542e.jpg

Opublikowano

Skype niestety nie mam. Skontaktować się możecie ze mną za pomocą Steamu (Azi_PL) Originu (Azi23PL) lub GG (47066730)

Chcę te mody wgrane do serwera ze względu na to, aby zagrać z kilkoma osobami przez Hamachi. Takie urozmaicenie, a można się nieco klimatycznie pobawić : D

Clienta wgrałbym ja, i poprzesyłał tym co grają.

@2UP

Spróbóję się jakoś skontaktować.

Czekam nadal :>

Opublikowano

@UP

Jeżeli nie zamierzasz nic wnieść do tematu, lepiej nie pisz niczego

Ja nadal czekam, nikt się jeszcze nie zgłosił, a sam nie dam rady :/ (Tak, próbowałem.)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...