Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Op hecarim i stara meta

sweetgrove12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc, ostatnio kupiłem sobie hecarima... I co? 4 rankedy wygrane, praktycznie nieszcze wszystko i wszystkich dz tym dmg. A i, chciałbym się was zapytać, coo nim sadzicie, i może jakieś tricki/bulid:D (ps. Wbilem pente hecarimem :D)

Poza tym ( dla starszych graczy ) jak wygląda stara meta? Jak się kiedyś chodziło na linie? Daje lajki:D

http://www.lolking.net/summoner/eune/29521273#history hah, tym hecarimem idzie jak po maśle :D mam nadzieje, że nie skończy się to za szybko :D

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

Kiedyś szedłeś taka postacią jaką ci się chciało np. Janna i taric na top, blitz na bota itd.

Kiedyś były inne itemy,trochę inaczej także wygladala rozgrywka gry były dłuższe.

Co do hecarima to fakt, jest bardzo silny.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

gram czasem hecarimem, grałem nim już troche rankedów, bardzo mocny, w late kosi wszystko, jeden dobry ult i jest po grze :P

całkiem dobre ganki w early, jak masz 6 lvl to możesz bez problemu zgankować którąś linię z powodzeniem

Opublikowano

Top ban na >gold, szybka jugla, gangi, mobilny, fajny ult, pasywka. Spróbuj sobie taki myk zrobić:

-weż tp do spelli

-kup buty co daja boosta od bazy

-tepnij sie gdzieś

-ciesz sie tons of damage :D

xxx

Opublikowano

Heca op, szybka counter jungla, dobre early, ult niszczy.

Stara meta...

Cv na supporcie, bywało wiele gier z double topem, adc na midzie, z reszty nic mi się nie przypomina.

Opublikowano

@2UP

On jest właśnie średni w early, to jest postać nastawiona na lategame.

Fakt ma dobre early ganki, ale nie piszmy, że jest dobry w early.

Co do tricków:

- przed ultem włącz "e", użyj ulta za przeciwnikiem i odepchnij go z go w strone sojuszników.

- Gdy masz mało hp, warto przed ultem użyć w, dla lepszego leczenia.

- I pamiętaj ult nie jest zwykły taunt, to działa troche inaczej, potraktowani tym przeciwnicy zachowują się podobnie jak po trafieniu ultem gragasa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...