Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie]co chodzi z tym 250cc [quad]

MrPrzemo01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam chcialbym kupic quada [taniego] z skrzynia biegów manualna musi wyciagać min powyzej 70km/h ale nie wiem oco chodzi jak daje na alegro szukaj to pisze np quad 260cc lub 250ccm nie ogarniam

Mój mały Głodomor : Samsung r540       Mysz:  Logitech M100         Słuchawki :  Creative fatal1ty HS-800    I'd love this set.

Opublikowano

cc to jest pojemność silnika :D im większa tym lepiej, z resztą w Google trzeba było :D

Opublikowano

Ja mam 155 ccm Kingway, czy jak to się tam pisze i idzie 60 kg z tym, że waży 150 kg + ja 110 kg to trochę jest...

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

czyli odblokowana 250 pociagnie do ok 150km/h?? bo znalazlem taki uzywany model za 2,5k oplaca sie ? stan idealny tylko tylni hamulec do wymiany

Mój mały Głodomor : Samsung r540       Mysz:  Logitech M100         Słuchawki :  Creative fatal1ty HS-800    I'd love this set.

Opublikowano

czyli odblokowana 250 pociagnie do ok 150km/h?? bo znalazlem taki uzywany model za 2,5k oplaca sie ? stan idealny tylko tylni hamulec do wymiany

Po co ty czlowieku chcesz sie rozpedzac do takich predkosci quadem? Nie opanujesz kierownicy. Pozatym i tak szczerze watpie ze dojdziesz do 110 kmh 250tka

Opublikowano

znaczy nie znam sie na quadach a che miec [poczatkowy] lubie szybkość i moc chce kupic cos do 2,5k znajdzie sie coś??

Opublikowano

Quaded powyżej 100 km to już strach, pozatym lepiej mieć tą moc rozłożoną na przyspieszenie. Bashan jak najbardziej daje radę, jeździłem, fajny quad.

Opublikowano

Gdzie ty chcesz rozwinac taka predkosc? Wejdz na allegro w swoj region i szukaj czegos. Banshee to chyba 2t wiec cie paliwo wyniesie w uj.

Opublikowano

Gdzie ty chcesz rozwinac taka predkosc? Wejdz na allegro w swoj region i szukaj czegos. Banshee to chyba 2t wiec cie paliwo wyniesie w uj.

W 2T łatwiej o moc z tej samej pojemności. Tylko jest mniej wytrzymałe na przebieg.

Opublikowano

a czy w wieku 12lat poradze sobie z opanowaniem kierownicy jadąc 100km/h

a drugie pytanie to czy w tym wieku opanuje biegi ??

Opublikowano

a czy w wieku 12lat poradze sobie z opanowaniem kierownicy jadąc 100km/h

a drugie pytanie to czy w tym wieku opanuje biegi ??

No jasne że tak ja w wieku 8 lat potrafiłem jeździć ciągnikiem z osprzetem. A czy opanujesz biegi to zależy jedynie od tego czy ci nogi starczy xD

Opublikowano

Hahahahaha, dziecię z podstawówki chce jechać 150 km/h i na dodatek nie wie, co to jest pojemność silnika xD

kup sobie chłopcze 50 ccm, przynajmniej się nie zabijesz.

Opublikowano

@up cicho ja sie znam mam takie tereny gdzie rowerem da sie wyciagnac 50km/h.... a quadem jechalem juz 110km/h ale tam byla skrzynia automatyczna :[

Opublikowano

O kurwa. Rozjebales sytem tym, ze masz 12 lat, a chcesz 150km/h jechac. Stary, grizzli 700cc nie pojedzie Ci powyzej 120,a Ty mowisz, ze chcesz 250 pojechac 150, hahah!

Pocwicz na 50/110cc w tym wieku.

Opublikowano

ta mhhm juz nic a kumple maja 250... koniec tematu do /close

Opublikowano

50 cc, to ile tym pojedziesz? 20 km/h? xD to nie quad, to taka zabawka xD

wybacz, ale na większym podejrzewam, że nie będzie sięgał do pedałów ;)

20km/h? chyba, jeśli ważysz ze 120 kg.

Opublikowano

to i tak nie kupuje bo tak jak zawsze rodzice sie nie zgadzaja ale thx za odpowiedzi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...