Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Problemy z serwerami?

Gość elpolako98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiec... gralem z kolegą duo rankeda mecz do wygrania i tu nagle takie lagi ze mała bania . oczywiscie to przegralismy .

riot ma mi dac rp albo cos bo pojade do tej korei i im wpierdole ;p

Arcymistrz
Opublikowano

Fajnie.

Nic Ci nie dadzą.

Wiemy dobrze, że oni coś robią, ale im tego nie udowodnimy i odpiszą Ci, że to twoja wina i jeszcze na tym stracisz.

Więc podsumowując

Przegrałeś z ich winy? = Nic nie dostaniesz

Będziesz się kłócił? = Dostaniesz bana

@Down

Hejt me more ;**

Mam doświadczenie jak 3x twoje, więc nie denerwuj mnie ;3

Opublikowano

Fajnie.

Nic Ci nie dadzą.

Wiemy dobrze, że oni coś robią, ale im tego nie udowodnimy i odpiszą Ci, że to twoja wina i jeszcze na tym stracisz.

Więc podsumowując

Przegrałeś z ich winy? = Nic nie dostaniesz

Będziesz się kłócił? = Dostaniesz bana

Ale szczeka.

Jak przegrasz z ich winy to unieważniają przegraną.

Lagi przez nich? To dziwne,że tylko ty je miałes a przeciwnicy nie

Opublikowano

Co to za pierdolenie...

Podczas takich błędów nigdy nie ma przegranej, zawsze jest "zapobiegnięto porażce" i jeśli nie wygrałeś tego to najwyraźniej byliscie chujowi, bo przeciwnicy pewnie też mieli laga.

czasem się zdarzają takie błędy i to nie jest pierwszy raz, tak jak napisałem, riot zawsze podczas takich błędów i lagów serwerów daje status "zapobiegnięto porażce" zamiast przegranej - nie da się przegrać

Opublikowano

Niekoniecznie, znowu mam to samo co kiedyś miałem... od 10 minut próbowałem wbić do gry i nadal ciągle to połączenie. RECONNECT, RECONNECT, RECONNECT. Dostałem bana (co prawda na jeden dzień) za to gówno. Mimo, że próbowałem się dołączyć, nic... netowi nic nie było, ale to nasza wina. Dodam, że nie bylo żadnego Loss Forgiven.

Musicie się do tego przywyczaić, popieram w 100% post Why

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

Ból dupy zżera?

Gówno ci dadzą, nie rp.

Mają problemy z serwerami i tyle.

Wyjdź na dwór, pokop piłkę, a nie tylko przy komputerze.

Opublikowano

Tylko że oni maja problemy z serverami CAŁY CZAS. No kurwa ludzie, ile ta gra ma latek? Smite i Dota 2 są cały czas w Becie, a sa sto razy bardziej stabilniejsze od LoL'a. Musisz do tego przywyknąć, lagi, DC, nieodpalanie gier, to jest w Lidzie na porządku dziennym.

2d82fcx.jpg
Opublikowano

Witam,to jest tak w tamtym sezonie był problem z lagami grałem rank duo yy i tak przegrałem ten mecz chodź było wiadomo ze wszyscy maja lagi my jak i przeciwnicy napisałem do nich dałem ss z gry ze wszyscy napisali ze lagi są itd mecz przegrany usunęli tamtym mecz wygrany usunęli a za problem dostałem od nich 50 RP za problemy .

Ale fajnie nagrać demko wtedy.

Teraz oglądałem LCS i sa lagi i mecz od nowa

Opublikowano

@up Wtedy kiedy zostanie naprawione, skąd mamy wiedzieć, przecież nie jesteśmy z Riotu -,-

@top Powinni dać za to jakieś IP Boosty lub coś podobnego, przegrałem przez nich rankeda, a jeśli przegram następnego dywizja w dół :(

Opublikowano

Ja dzisiaj też grałem i miałem niemiłosierne lagi, a nie była to wina mojego łącza. Może dadzą jakiś dopalacz, ale to pewnie muszą być lagi przez rok żeby poczuli się winni :D

Opublikowano

Mi nie laguje, ping max 60 ale niestety to już mój 4 mecz gdzie gram 3vs2.. w enemy team i w moim co chwile kogoś disconnectuje i potem wbija jax z 5 lvlem i pada od suppota.. no bez sensu takie mecze, łatwa wygrana albo i przegrana ..

Opublikowano

Ja jakoś grałem mój team miał lagi ich też tylko nioe teemo i cih teemo wygrał grę bo nas zabijał a gra była wygrana i wdodatku mam lossa a nie zapobiegnięto porażce

Opublikowano

Nic Ci nie dadzą niestety.. Chociaż według mnie za takie coś jak np dziś jest, że nie możesz grać rankedów powinni dawać jakieś rp czy ip boosta xD

1384358313-U695412.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...