Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NK Na Ryby co to jest za hack ?

shock2221

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ok to tak:

1. Włącz na mozilla firefox na ryby lub jak kto woli let's fish(działa na nk, facobooku, i officialnej stronie)

2.Włącz program przedtem się rejestrując na stronie www.flashacking.net i się zaloguj do prgramu za pomocą tego samoge loginu i hasła

3.kliknij w oknie programu load, pojawi się lista hacków

4.wybieramy let's fish i klikamy poniżej import

5.w okienku wybieramy process list: FlashPlayerPlugin_11_X_XXX (w ID NIC NIE WPISUJEMY!)

6.klikamy Attach potem na dole continue

7.i w ostatnim oknie klikamy eneable.

Proszę bardzo :)

Opublikowano

A mi to nie dziala, gdy chcę wybrać proces FlashPlayerPlugin_11_X_XXX to wyskakuje, że nie znaleziono takiego procesu. Wtedy wybieram plugin-container.exe, bo używam mozilli i wydaje mi się, że tam właśnie znajduje się wtyczka flashPlayer, ale to nic nie daje.

Opublikowano

A mi to nie dziala, gdy chcę wybrać proces FlashPlayerPlugin_11_X_XXX to wyskakuje, że nie znaleziono takiego procesu. Wtedy wybieram plugin-container.exe, bo używam mozilli i wydaje mi się, że tam właśnie znajduje się wtyczka flashPlayer, ale to nic nie daje.

Pisałem do DaSpamer i powiedział że na mozillę trzeba dać plugin-container.exe i od tamtej pory działa.

Mi nie działa jak mam odpalone kilka kart i chce to włączyć wtedy pisze że bot nie został włączony czy coś takiego.

Czasem też nie działa jak dugo gram na kompie i chce to odpalić to musze reset robić.

tylko na spining

Najlepsze na spining i na ocean/morze :)

Opublikowano

Jeśli nie działa wam zarzucanie wędki t musicie zjechać scrollem troszke niżej a ten bot nie jest tylko na spinning i morskie wędkowanie ale również na normalne wędki

• 8 miesięcy temu...
Uczeń
Opublikowano

Jeśli szukasz Dobrego DARMOWEGO bota zajrzyj tutaj . Co i jak dodane w opisie folderu . Aby wysiągać szybko rybki wystarczy pobrać cheat enigme 6.1 lub inny ( działa tylko na mozilli ) włączyc wtyczke następnie speedhack i wyciąga mi nawet 20 rybek na min przy przyśpieszeniu 500.0    . Tu podaje link do mojego chomika x

Mam nadzieję , że pomogłem ( Czytaj opis folderu ) 

POMOGŁEM ? DAJ LIKE ! :D  JAK NIE DASZ  USUNĘ  Z CHOMIKA BOTA :D

Pragnę tylko dodać , że sam używam tego bota mam już 200+ i ani razu nie został wykryty 

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Ok to tak:

1. Włącz na mozilla firefox na ryby lub jak kto woli let's fish(działa na nk, facobooku, i officialnej stronie)

2.Włącz program przedtem się rejestrując na stronie www.flashacking.net i się zaloguj do prgramu za pomocą tego samoge loginu i  hasła

3.kliknij w oknie programu load, pojawi się lista hacków

4.wybieramy let's fish i  klikamy poniżej import

5.w okienku wybieramy process list: FlashPlayerPlugin_11_X_XXX (w ID NIC NIE WPISUJEMY!)

6.klikamy Attach potem na dole continue

7.i w ostatnim oknie klikamy eneable. 

Proszę bardzo :)

Wie ktoś może czy to jeszcze działa, bo albo źle to robię albo nie działa.

Prosiłbym o odpowiedz czy ktoś jeszcze z tego korzysta.

Dzięki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...