Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Nie umiem grać

eloss99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo. Gram w fife 12 z jakies dwa miesiace. Nigdy wczesniej nie gralem w zadne takie gry sportowe. W fifie offline gralem na poczatkujacym i calkiem dobrze mi szlo. Teraz zaczelem na UT i w ogole tego nie ogarniam. Jak gram z kims przez online, ktory bardzo zblizony sklad do mojego to zawsze przegrywam. Kolesie caly czas puszczaja prostopadle po ziemi a moja obrona nie istnieje. Natomiast gdy ja atakuje cay czas trace pilke. Mozecie mi dac jakies porady jak grac? Kiedy przeciwnik ma pilke to naciskam presing zawodnika + presing kolegi z druzyny albo staram sie podbiegac i stosowac wykop lub wslizg ale nie zawsze wychodzi i przegrywam. A kiedy ja atakuje to caly czas koles mi zabiera. Nie wiem jak oni to robia i co naciskaja.

Opublikowano

W Ultimate Team, bardzo ważne jest zgranie. Kiedy tego nie ma, nie ma zgrania drużyny. Obrońcy robią co chcą, istna samowolka. Zwiększ to. :)

SfNLBCX.png

By Cristiano.

Opublikowano

W ultimate team ważne są tylko 2 rzeczy:

Szybkość graczy (w teorii tylko na tym to polega) i zgranie.

Polecam mieć 100 pkt zgrania,wtedy (jak sama nazwa mówi) team jest zgrany,gracze się rozumieją itp :)

Dej kazał usunąć beke z niego więc trudno :c

Jbc. piszcie pw :D

Opublikowano

Polecam mieć 100 pkt zgrania,wtedy (jak sama nazwa mówi) team jest zgrany,gracze się rozumieją itp :)

Szybkość jest tylko wtedy ważna, jak sie gra szybkie kontrataki itp. :)

SfNLBCX.png

By Cristiano.

Opublikowano

Bardzo wazna informacja, nie ruszaj ustawienie obrony ! Nigdy nie wychodz obronca.

To oni sami odbieraja pilke przeciwnikowi? Wcale mam nimi sie nie poruszac?

Mam 70 zgrania. Nie wiem czemu tak jak wszyscy pilkarze maja ustawienie 4-4-2.

Dzieki Wam za pomoc i licze na dalsze podpowiedzi.

Opublikowano

Zgranie możesz podnieść o 12,jeśli masz złotego trenera z Twoim ustawieniem (w tym przypadku 4-4-2).

+ musisz mieć graczy w tej lidze (np. all bundesliga lub all serie a etc.) albo wszyscy z tego samego narodu.

Dej kazał usunąć beke z niego więc trudno :c

Jbc. piszcie pw :D

Opublikowano

Tutaj liczą się też gracz z tego samego narodu, ligi, albo klubu. Ustawienie to nie wszystko. Poza tym, na aukcjach można znaleźć zmianę taktyki gracza itp. :)

SfNLBCX.png

By Cristiano.

Opublikowano

Możecie jeszcze pomoc ze strzelaniem wolnych? Robie wszystko tak jak ludzie na YT, a pilka leci wysoko ponad bramka.

Opublikowano

Graj sobie mecze treningowe, staraj się kiwać bez włączonego sprintu i włączaj go jak przejdziesz go na tyle by móc uciec obrońcy. Wolne musisz wykonywać przy użyciu modyfikatora strzału finezyjnego, to jest bardzo trudna rzecz sam się tego długo uczyłem i dalej uczę. Pooglądaj w pomocy na ten przycisków jak robić jakie triki i próbuj sobie na treningowym je wykonywać. Polecam, Robert Makłowicz.

Opublikowano

Odezwij sie do mnie to Ci złoże skład do określonego budżetu

Zrobiles mi sklad do 13 a temat dotyczy fify 12.

Opublikowano

to nie graj w fut 12 bo tam po pierwsze już dawno padł market i jest problem ze składaniem składu

Dasz mu kasę na Fife 13? Wątpię. Jaki chcesz skład? (Kraj, liga itp)

SfNLBCX.png

By Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...