Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Wydajność.

VanBen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej,mam problem z wydajnością

Mój sprzęt:

Procesor Intel Core 2 Duo T6570, 2100 MHz (10.5 x 200MHz) Chipset Intel PM45 Pamięć 4096 MB, Hyundai Electronics, 2x 2 GB, DDR2-800MHz Karta grafiki NVIDIA GeForce 9600M GS - 512 MB, rdzeń: 430MHz, pamięć: 800MHz, shader 1075MHz, GDDR3, ForceWare 179.17 Matryca 17,1 cala 16:10, 1440x900 pikseli, podświetlanie diodami LED, refleksująca: nie Dysk twardy Hitachi HTS723232L9A362 320GB (298 GB, 5400rpm) Karta dźwiękowa IDT 92HD81B1C @ Intel 82801IB ICH9 - High Definition Audio Controller Złącza 6x USB 2.0, VGA, RJ45, wejście mikrofonowe, wyjście słuchawkowe, 4-stykowy port IEEE 1394, Czytnik kart pamięci typu 8 w 1, Gniazdo kart ExpressCard 54 mm, blokada Kensingtona Łączność Realtek RTL8168D/8111D, Dell Wireless 1397 WLAN Mini-Card Napęd optyczny HL-DT-ST DVD+-RW GT10N (Hitachi LG Data Storage) Gabaryty 393 x 40,5 x 286 mm Waga 3,09 kg Akumulator 58 Wh litowo-jonowy, 6 ogniw BIOS Phoenix A02 04/08/09 Inne kamerka 1,3Mpix Dell Webcam Central i Dell Video Chat, 2 głośniki

Opublikowano

A może coś więcej napiszesz. Co to znaczy że masz problemy z wydajnością?

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Pokoju -.-.No chyba podzespołów. Np. HWMonitor.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Jak nie masz podkładki chłodzącej to temperatury są w normie. Wykonaj wszystkie czynności konserwacyjne. Zaktualizuj sterowniki, CCleaner w ruch, defragmentacja dysku.

Cudów się nie spodziewaj, bo to jest słaby laptop.

Opublikowano

wyczysc komputer od srodka z kurzu tez tak miałem. Spadki byly bo caly wentylator zakurzony i muliło go.

Jeśli Pomogłem Daj Plusika ;)

Opublikowano

czas wyczyścić lapka z kurzu ^^

wyczysc komputer od srodka z kurzu tez tak miałem. Spadki byly bo caly wentylator zakurzony i muliło go.

Jak ja napisałem żeby wyczyscil to od razu wszystkich olsnilo...

A tak wgl to mulenie kompa może być spowodowane błędami rejestru? Może wystarczy błędów poszukać i naprawić.

Opublikowano

nie wiem czy zadziala ale laptop ma wlot chyba u dołu tak więc pod laptopa włóż z 4 korki tak aby pod laptopem byla wolna przestrzeń. mój brat tak zrobić i odrazu się nie grzeje i wydajność wzrosła

Najlepsze serwery mt2 już odeszły

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...