Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Syndra - zapomniana ?

odchudzanie7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co o niej sądzicie ? Od dawna jestem na nią napalony ;p Oglądałem pełno rankedów/filmików z jej udziałem i sądzę, że jest naprawdę mocna. . posiada ciekawą mechanikę gry, tylko jej prawie wcale nie widzę w grze.

2rp9q8l.jpg

Opublikowano

Oczywiście że jest bardzo dobra, ma lepsze combo niż leeblanc, można było podziwiać jej moc gdy biersgen z cw na lcs nią grał. Postać sama w sobie jest trudna i wymaga opanowania.

Zaraz się zacznie milion tematów o zapomnianych championach.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Oczywiście że jest bardzo dobra, ma lepsze combo niż leeblanc, można było podziwiać jej moc gdy biersgen z cw na lcs nią grał. Postać sama w sobie jest trudna i wymaga opanowania.

Zaraz się zacznie milion tematów o zapomnianych championach.

uwierz mi że teraz zrobił się przestój na takie tematy ale widać czas miną i trzeba od nowa po zaśmiecać forum xD

@ top

nie, nie jest .ma niesamowite combo ale szkoda że jest to troche postać na jeden target . aczkolwiek daje rade

Opublikowano

Ostatnio przypomniałam sobie o tym champie, zakupiłam ją i jest bardzo dobra.

Tylko jak już napisały osoby powyżej. Trzeba ogarnąć jej skille, wiedzieć kiedy, co użyć, bo inaczej lipa.

Co do TF, jeżeli dobrze trafisz z ulti i skill "E", to uda Ci się kilku przeciwników ogłuszyć.

Arcymistrz
Opublikowano

Syndra jak wiele nowych bohaterów jest niedoceniana, jak np. Zyra.

Posiada mocne combo, ale trzeba wprawy aby prawidłowo użyć jak najwięcej kul.

Bardzo mocny stun, a jej harras nie daje żyć np. Lux

Opublikowano

Q+Q+R+E Mozna wyciągnac 6 kulek = Stun z w całym TF. GG WP

Mocna postać, słabo doceniania, bo wymaga wprawy, ale po co jak mozna przeciez katarina R R

Jak nie potrafisz grać syndra to:

249487_b8f42581a38b.jpg

Opublikowano

Zapomniany champ? Jeden z moich ulubionych miderów. Miażdzy system - combo i target jest martwy. Smartkasty to must have. Wprawa? Ludzie mówią, że to trudny champ, a to gówno prawda. :)Trzeba umieć tylko nastakować kulki do ulti i masz taki dmg ,że ja pierdole "syndra op"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...