Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] najlepsza skórka do twisted fate

rojdzonson1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Imho. Jednym z lepszych jest Twisted Tango, czerwono-czarny kolor jest mega.

Opublikowano

Twisted Fate w samo południe czy jakoś tak, według mnie najlepszy, albo ten czerwony. Ale pamiętaj że to tylko i wyłącznie twój wybór. Radzę ci dodać ankietę.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Imo Twisted Fate Z Zaświatów (bodajże, mam angielską wersję) najlepszy, jednakże niedostępny póki co. Tuż po tym skinie według mnie najlepszy Muszkieter. :P

Opublikowano
  • Twisted Fate z Podziemia
  • Tango Twisted Fate
  • Walet Kier Twisted Fate

Te trzy skórki są najlepsze :)

Walet Kier kupiłabym, bo uwielbiam czerwony kolor :p

Opublikowano

Najlepszy jest Tango Twisted Fate, fajnie wygląda z tą różą w gębie i czerwonym garniaku.

Opublikowano

w samo południe jest najlepszy :)

Ogólnie TF ma wszystkie skiny fajne, ale ten jest najlepszy, wygląda super, ma swój styl i jest to jedna z moich ulubionych skórek ze wszystkich w grze

Opublikowano

High Noon Twisted Fate (czy jakoś tak) jest najlepszym skinem. W sklepie może się wydawać, że praktycznie 0 zmian, ale ten płaszczyk "dusty" w kolorze piasku jest genialny. W ogóle ten skin jest znakomity.

Btw.

Właśnie gadam z kolegą przez Skype i on też uważa, że Twisted Fate w Samo Południe jest najfajnieszy. ;)

1389638202-U295319.png

Opublikowano

chyba wezmę w samo południe bo ten tango za czerwony jak dla mnie a reszta średnia jest dzięki za wypowiedzi pozdrawiam

Opublikowano

Tango TF to przeciez gówno, obrzydliwy, świecący sie oczojebny czerwony garniak, ble.TF w samo południe Rox, no i underworld, ale chyba nie da sie go kupic.

2d82fcx.jpg
Opublikowano

Twisted Fate to słaba postać dla mnie, lepiej kup sobie skina do kogoś lepszego ;)

A teraz dawać mi warna skurwysyny ;*

SKRADZIONO MI KONTO NA TYM FORUM !

MÓJ DAWNY NICK TO: Ex?

JEŻELI KTOŚ JEST WSTANIE MI POMOC ODZYSKAĆ KONTO, PROSZE PISAĆ PW ! DAM PEŁNO LIKÓW

Opublikowano

ok zdecydowałem na 100% kupię w samo południe bo tango za czerwony xD ok temat do close a co do tfa nie jest słaby ad carrow w late masz na 2 skille dajesz stuna walisz q i nie ma adc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...