Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] zdobywanie PZ

konrad9182

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka na pewno był już taki temat ale postanowiłem założyć nowy. Mój problem polega na tym że jakieś 14 dni temu dostawałem po jakieś 60/80 PZ a teraz dostaje max 37 o co chodzi ? ;/ (trochę to wkur** jak trzeba zagrać 80 meczy na postać za 3150 pz a już nie powiem o jakiejś z górnej półki ;p )

P.S. nie wiem czy to ważne ale mam 21 poziom

dubbb.gif

Opublikowano

Grasz gry normalne, czy przeciwko SI?

Mecze przegrywasz, czy wygrywasz?

Statystyki oraz wynik gry mają znaczenie co do zdobytego XP oraz IP.

Opublikowano

Zależy od czasu przegranej gry (gdzieś była tabelka). Znaczacy bonus to takze first win of the day oraz to czy zniszczycie nexusa. Oprocz tego w przypadku custom game'ow IP co gre automatycznie sie zmniejsza z dziennym limitem.

Opublikowano

gram przeciwko SL i PVP i dostaje tyle samo , staty mam dobre ostatnie 4 mecze 20+ killi 0 dead i kilka asyst , na SL trwają po 20 min z noob teamem xD a z kumplami po 10 min i tyle samo dostaje (jak mam boost dostaje max 150 PZ )

dubbb.gif

Opublikowano

Skoro trwają 10min, to dostajesz mało IP, im krócej trwa rozgrywka, tym mniej IP dostaniesz.

Na SI jest limit otrzymywanych IP/XP, możesz zagrać ileś tam gier, a potem nie będziesz już dostawał żadnej waluty.

Opublikowano

Z SI nie ma takiej możliwości, trzeba odczekać.

Co do normalnych gier, to wystarczy grać normalnie, strategicznie, gra 30min wygrana z pozytywnymi statystykami daje ~80/90 IP.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...