Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] pandoramt2 co sie stalo

EstavoPOMPA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Albo naprawili licznik, albo stracili graczy, proste, z resztą, nie wiem po co wgl taki temat "co się stało", jakby to było nie wiadomo co ;p

Opublikowano

Pewnie mało kto ma moda i liczba graczy spadła :P ale pewnie tak jak @up źle licznik działa lub ludzie poczuli wiosnę i nie chce im się grać na pandzie xD

''Moc Energia Amfetamina''

Opublikowano

2546

teraz ;x to i tak mało zawsze było 3500+... Moze pandora się juz troche znudziła :)

Opublikowano

Kazdy z panow UP zostal wlasnie zgloszony przez moja osobe :)

Na pandorze sa klopoty po przeniesienu serwa na nowa maszyne.

Wiele osob ma problemy zeby spatchowac clienta, a jesli nawet uda sie spatchowac to co jakis czas pada logowanie :D

Serwer powinien sie ustablilizowac w przeciagu 2-3dni, admini mocno nad tym pracuja.

goof2jpg_eqanqpq.jpg

Opublikowano

Neymar ma racje

Na Pandorze są teraz problemy wszystko sie zaczelo jak zmienili ip , najpierw ddosy serwer długo nie działał potem patcher nie działał przez dzień , teraz pewnie coś znowu wywaliło zaniedługo to sie ustabilizuje i licznik jest prawdziwy żal mi tych osób co mówią ze podkręcony(DДNt3) Do paru dni wszystko bd okej i będzie znowu 3k osób nie ma co sie martwić.PandoraMT2 jest i będzie serwerem z największa ilościa osób.

Opublikowano

JA nie wiem po co Wy patrzycie na liczbe graczy. Jak serwer się Ci podoba to grasz. A z drugiej strony to nie jest możliwe aby na pandzie nagle było 350+ osób.

Opublikowano

PandoraMT2 ma ostatnio duże problemy mase DDoS'ów było serwer był włanczany i wyłanczany co chwile administracja zmieniła IP z tego co wiem jakieś bugi duże sa po ostatniej konserwacji nie wiem dokładnie w wierzytelność tych informacji ale myśle że cześć to prawda Pandora powoli zchodzi z TOP metinów.

01ad0277b0800.png

Zapraszamy na serwer http://www.cannabismt2.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...