Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka klasa, rasa? Jak ulepszyć przedmiot oraz gdzie expić? Instancje?

Diesiel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam kilka dot. Tery ;)

1. Jaką postać polecacie ,zależy mi bardziej na PvE, Instancje oraz jaka rasa

2. Od którego lv chodzi się na instancje i jak się tam dostawać na dany lv

2. Jak ulepszaćprzedmioty

3. Gdzie expić na danym lv

Narazie tyle mam pytań ;) Z góry dzięki

Szukam Grafika na zrobienie Sygnatury i Avatara.Więcej na PW

Opublikowano

1. Każda z klas ma swoje zalety i wady. Moim zdaniem ciężko jest jednoznacznie powiedzieć co będzie lepsze, bo to zależy od tego jaki styl gry Tobie najbardziej odpowiada. Mi się osobiście najbardziej podobają sorc (epicki dmg, dużo obszarowych spelli) oraz slayer. Jeśli chodzi o instancje, to statystycznie najłatwiej znajdziesz team jako healer albo tank (tu wchodziłyby w grę takie klasy jak priest, mystic, lancer albo warrior).

Rasa nie gra dużej roli (skille rasowe nie są aż tak przydatne). Raczej weź tę, która najbardziej odpowiada Ci wizualnie.

2. Pierwsza instancja to Bastion of Lok (20lv+). Będziesz miał questy na instancje (oznaczone ikonką "5 graczy"), co automatycznie pozwoli Ci odnaleźć je na mapie.

3. Skrót klawiszowy "T". Ulepszanie przedmiotów odbywa się przy użyciu alkahestu (taka roślinka, którą można kupić) oraz drugiego przedmiotu tego samego tieru co przedmiot enchantowany. Enchantować możesz jedynie przedmioty, które w opisie są oznaczone jako "enchantable".

4. Na początek polecam lecieć z questami.

#don't care

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...