Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Prefixy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam problem, gdyż przez plugin PermissionsEX + SetRankPEX dodałem paru osobm specjalne prefixy np. [VIP] i teraz gdy zmieniam im range na Gracz oni nadal mają prefix. Jest jakaś możliwość odprefixowania wszystkich do takich rang jak mają ? NIE, W PLIKU PERMISSIONSEX GDY ODPISZE IM PREFIX CALY PLIK SIĘ PSUJĘ

Będą plusy.

Opublikowano

@up nie do końca jak ktoś ma prefix [VIP] i chcesz by miał z powrotem [Gracz]

Używasz komendy:

/pex user [nick] prefix &e[Gracz]

I po sprawię liczę na +++ :)

Opublikowano

Hmm licze na rozwiązanie , kumpel potrzebuje tego samego .

Wszystkich, którzy wystawiają prezentację serwera mc " RPG " proszę najpierw o przeczytanie tego http://pl.wikipedia.org/wiki/RPG ponieważ większość w was nawet dokładnie nie wie co to jest ! ...Okłamywać ludzi łatwo , wasze tematy powinny być zamykane .

Opublikowano

Jeśli dałeś /pex user nick prefix [Vip] to wpisz /pex user nick delete . Powinno skasować prefix i usunąć gracza z grupy w, której się znajduje potem wpisz /pex user nick group set Gracz . Według mnie jest to najprostszy sposób na to . Myślę że pomogłem :)

--{ MistycMine | TYP: FreeBuild+RolePlay | IP: rp-fb.mistycmine.pl | 60 slotów }--

Serdecznie Zapraszam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...