Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] PSC GENERATOR

Szfajter123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, problem dotyczy programu który podobno działa psc generator, ma go mój kolega i widziałem u niego że wszystko działa normalnie jakiś cud, i czy wy mi możecie poszukać jakeigoś działającego? bo widziałem na yt że mają dużo like a mało łapek w dół i komentarze thanks very much itp.. Proszę o pomoc. A kolega mi nie przeniesie bo chce za to kase.

Opublikowano

Nie to nie działa to jest FAKE albo to jest trojan albo keylogger.Radzę ci tego nie pobierać ani nie otwierać bo może ci uszkodzić komputer wtedy to tylko format ci pomoże.Jeszcze raz powtórzę:Nie ma żadnego PSC GENERATOR to tylko oszustwo !.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Ale ja u niego byłem i on tym normalnie generował i to działało !, na tf2 sobie premium itemow od ... nakupywał

A jak to nie działa, to może wiecie jak za darmoche dostać premium na tf2? albo itemy?

Opublikowano

Ale ja u niego byłem i on tym normalnie generował i to działało !, na tf2 sobie premium itemow od ... nakupywał

A jak to nie działa, to może wiecie jak za darmoche dostać premium na tf2? albo itemy?

Nie ma nic za darmowe powiem ci tak:Najlepiej bądź cierpliwy albo sam kup.Ja nie wiem jak dostać za darmo ale wątpię żeby było za darmo coś do tej gry.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Nie ma takiego czegoś jak PSC generator . gdyby takie coś istniało każdy by jeździł BMW miał 3 wille i konto w banku szwajcarskim

0fc5fb0fb2710.png

Opublikowano

Nie istnieje takie coś, to tak jakby zrobić generator kodów do Orange. Niemożliwe. Nawet nie szukaj, bo to nie ma sensu. Pewnie będą tylko płatne hostingi.

SfNLBCX.png

By Cristiano.

• 2 lata później...
Opublikowano

Na świecie nie ma nic za darmo :)

Opublikowano

Nie ma takie czegoś! Dlaczego? Kody PSC generowane są przy zakupie, kasjer łączy się z PSC (jeśli kupowałeś kiedyś PSC to na pewno widziałeś że mają takie coś jak się płaci kartą +/- ) I oni tam mają jakieś specjalne kody że wpisze i dopiero drukuje mu się druczek. Czyli minute przed poproszeniem kasjera o np. PSC za 20 zł kod który dostałeś nie istniał, a nie da się zrobić generatora do czegoś co nie istnieje. Istnieje jedynie szansa na to że trafisz na kod który ktoś kupił i jest coś na nim pieniędzy, ale nie oszukujmy się wyobraź sobie trafić w taki kod który składa się z 16 znaków i nie został przez kogoś niewykorzystany. Chyba masz większe szanse trafić na 6 w totka :P  

Cześć...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...