Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy jest taka możliwość dostania bana

Spinner

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Czy jest mozliwosc dostania bana za screen jak sobie lece na sh ?? xD Chodzi mi dokladnie o chodzenie na sh poniewaz jakisgosc mnie straszyl ze ma 3 screeny jak lece na sh i boje sie ze przepadnie mi moje konto ktore ma dobrze ponad 84 lv xD

Co jest szybsze od uciekajacego murzyna z kradzionym Telewizorem ??

--Jego Brat z Magnetowidem .

Opublikowano

Jeżeli nie przechodziłeś przez góry i inne obiekty przez które normalnie nie można przejść to się nie bój, gdyż na normalnej drodze nie widać na screenie jak lecisz na SH ;)

Opublikowano

Dzieki wielkie tez mi sie tak wydawalo tylko najwiekszy problem to to ze jak lece na sh to postac biegnie biegnie i nagle znika i pojawia sie pare metrow dalej :D w kazdym razie skoro tak to przerzucam spowrotem eq i lece dalej haha :D

Co jest szybsze od uciekajacego murzyna z kradzionym Telewizorem ??

--Jego Brat z Magnetowidem .

Opublikowano

Dzieki wielkie tez mi sie tak wydawalo tylko najwiekszy problem to to ze jak lece na sh to postac biegnie biegnie i nagle znika i pojawia sie pare metrow dalej :D w kazdym razie skoro tak to przerzucam spowrotem eq i lece dalej haha :D

I tak za pierwszym razem ban na miesiąc, następny to perm.

Btw nie polecam korzystania SH na postaci 84lv+. xD

Opublikowano

@up
"morze" to jest długie i głębokie

A co do tematu, to kiedyś SH był łatwo wykrywalny, szansa na bana 50%, teraz praktycznie nie możliwa ;), chyba że Cie co chwilę cofa, lub jak wspomnieli wcześniej, przechodzisz przez ściany, ustaw w KMR na 200-300 SpeedAttack i włącz (z paska na dole po prawej)

Opublikowano

Ban za sh nie dostaniesz jeżeli ma ss (mówimy tu o chodzenie po drogach po których każdy gracz może iść) jeżeli ma ss jak chodziłeś po górach (gdzie normalny gracz nie może wejść) to już co innego , może byc ban perm lub na miesiąć . Zależy jak administracja to potraktuje.

Ps. Jak on niby na ss mógłby uwiecznić twoje sh chyba 3d! :D

i tak wgl. Nie polecam na postaci 84lv + grać na hackach , zrąbiesz sobie opinie a po drugie konto jest jednak troche warte (sam lvl) więc naprawde nie warto :)

1341833700-U255743.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...