Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co kupić za golda

thomanek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wymieniam się z kolegom na konto on ma już lowe i t34 na koncie dorzuca jeszcze do wymiany 14500 golda co opłaci mi się za tyle kupić

na pewno konto premium bo on nie ma no i co za resztę zastanawiam się na JT 8.8 ale czy potrzebny mi 3-ci czołg premium zależy mi na waszych sugestiach

SigUserBG.png

Opublikowano

wymieniam się z kolegom na konto on ma już lowe i t34 na koncie dorzuca jeszcze do wymiany 14500 golda co opłaci mi się za tyle kupić

na pewno konto premium bo on nie ma no i co za resztę zastanawiam się na JT 8.8 ale czy potrzebny mi 3-ci czołg premium zależy mi na waszych sugestiach

Nie wiem po co ci trzeci czołg premium. Dwa to już jest nadto.

Przede wszystkim konto premium na miesiąc. Resztę możesz przeznaczyć na kolejne premki, promocje na garaże/koszary, przekładanie modułów.

76561198001815076.png
Opublikowano

Jeśli masz zamiar grać jeszcze długo w tą grę kupuj premke na pól roku, rok. Dzięki tem spokojnie wbijesz min.2 X tiery. Nie ma co kupować nowych MM.

1365425281-U294119.png

Opublikowano

Pół roku / rok premium powinno starczyć do 3 X tierów

Konto premium na początek na miesiac, potem zobaczy czy bedzie gral dalej, ale cos sadze ze ma max 10 lat i lami w wot wiec 14.5k golda to dla niego max 1 IX/X tier ;}

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...