Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jakie medy najlepsze?

Kamil729

34 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jakie medy najlepsze?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Imo najlepszy med to bat. O drugie miejsce może się bić T-62A z 121. Później patton i e50, leo a na końcu brytol.

76561198001815076.png
Opublikowano

batchat moim skromnym zdaniem WYMIATA!

ale niestety go nie posiadam , tylko grałem na kumpla acc :>

z tych których posiadam

anglia,zsrr,usa , najbardziej przyjemnie mi sie gra angolami . od Cometu świetne medy , chociaż cromwell też daje sobie rade

Opublikowano

Pytanie typu: co wybrać, Porshe czy Ferrari. Każdy czołg jest dobry do czego innego. BatChat jest dla zaawansowanych graczy, którzy ogarniają scouty, T-62A to czołg bardziej uniwersalny, podobnie jak E-50M, 121 to typowy pusher, a Patton III i FV4502 to czołgi, które wymagają dużo od gracza. Zależy jaką grę wolisz, bo to pytanie w tej formie nie ma sensu.

Xanter: nie ma najlepszego czołgu, każdy jest dobry w innej sytuacji, każdy woli inna grę. Wszystko zależy od gracza i jego preferencji oraz sytuacji w bitwie.

Opublikowano

Definitywnie 121 i Patton najlepsze @up Pattonem robi się dmg praktycznie bez niczego co 6 sec strzał za 390 i cisniesz z penetracją 268.Dobrze jest u niego z mocą silnika i jego prędkością 45km/h z 810 konnym silnikiem.Jego hp tez nie jest słabe bo to 2000 które daje bardzo dużo.Jego pancerz i wieża nawet ładnie z kątowane i dużo odbijają.

Opublikowano

Ostatnio grałem na testowym 121 i powiem, że jestem zaskoczony. Jeśli chcesz CW bierz go. Ze złote nie ma problemu z penetracją a DMG bardzo duży jak na meda.

1365425281-U294119.png

Opublikowano

"Ze złote nie ma problemu z penetracją a DMG bardzo duży jak na meda."

Przeważnie ze złotem nie ma problemu...

A co do tematu. BatChat ma jeden atut, który może obrócić się przeciwko tobie - magazynek. Raz nie trafisz, zostanie wrogowi 1% i cie nie ma... Ogólnie jest szybki i zwrotny, co jest jego kolejnym atutem. T62A to bardziej mobilny. Szybko strzela, może odbić ale jest wolniejszy. E50-M to zarąbisty kamper. Ma bardzo celne działo. Pozatym jak dobrze się ustawisz, odibje. Brytol to "ciężki med". Ma najwięcej pancerza, co skutkuje prędkością. O chinolu się nie wypowiadam, bo nie grałem.

Opublikowano

Nie mówię, że Patton jest zły, bo dla mnie samego jest to priorytetowa linia. Jednak jego styl gry różni się od stylu gry innymi medami. Patton jest bardzo zwrotny, a jego celność w czasie jazdy o.O Pancerz też coś potrafi odbić, a działo ma naprawdę dobre. Gra nim jest bardzo podobna do zwykłego Pattona, ale jest celniejszy, i ma lepsze działo. Płaci natomiast wielkością (większy od T110E5) oraz prędkością (chodzi mi o wzgląd na M46-47). Ale bardzo mi się podoba, bo grałem nim na teście. Teraz jestem na fazie zbierania expa na Pattona M46-47, ale po majówce kupię sobię premkę i bedzie gra JgTigerem 8.8 to się zrobi. Myślę, że jeżeli dojdziesz do Pershinga i będzie ci się nim dobrze grało, to dalej ta droga jest jeszcze lepsza.

Wypowiem się jeszcze o FV4502- czołg naprawdę specyficzny. Mała prędkość maksymalna, ale dobra zwrotność. Jego pancerz naprawdę jest zadziwiający, a działo genialne. Generalnie ten czołg jest specyficzny, ale podobny do M48. Droga do niego jest raczej ciężka, bo gra nimi się raczej jak HT bez z dobrą wieżą, ale papierowym kadłubem. Grałem na teście, naprawdę, czołg bardzo dobrze zrobiony.

Jeżeli szukasz specyficznej gry to polecam obie linie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...