Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Solar GM szuka kolegów :D

ajsztaj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie dnia dzisiejszego tj. 26.04.13 spotkałem się pierwszy raz z gm który na siłe próbował się ze mna skontaktować zdarzenie miało miejsce na solarze (serwer26). Myślałem że jak nie bd odpisywal da se spokój ale nie dopiero po wyjściu z handlu który przeszkadzał mi w łowieniu i odpisaniu chłopak się odczepił. http://ifotos.pl/zobacz/Gm-szuka-_nheexqa.JPG/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Łał, gm na PLu, a ja myślałem, że to gatunek wymarły.

Tak na poważnie to sprawdzał czy nie masz FB bo jednak miejsce sobie podejrzane trochę wybrałeś :P.

Opublikowano

Nom xD Ale i tak był miły że napisał kilka razy.. bo inni napiszą raz i czekają 5 sec na zbawienie .. nie odpiszesz. ? /ban xD

Opublikowano

co w tym takiego? Chłopak wykonuje swoją pracę. Musi się wypytywać. Się ceisz, że trafiłes na takiego... inny po 5s by Ci bana dał bo nie odpisałes.

skpUo.png

Opublikowano

Co do waszych wypowiedzi wyżej panowie zgodzę się :

GM gatunek wymarły

Tak grałem dużo czasu na PL-u i ani razu GM nie było.

Ps. Jak nie masz Fb oznacza, że PL zatrudnił se bachora, który będzie tera przeszkadzał wszystkim.

Pozdrawiam

Zgadzasz się ze mną ?

Daj +

Opublikowano

Co do waszych wypowiedzi wyżej panowie zgodzę się :

GM gatunek wymarły

Tak grałem dużo czasu na PL-u i ani razu GM nie było.

Ps. Jak nie masz Fb oznacza, że PL zatrudnił se bachora, który będzie tera przeszkadzał wszystkim.

Pozdrawiam

Zgadzasz się ze mną ?

Daj +

Wymarły nie koniecznie, wchodzą co jakiś czas, albo przy zgłoszeniach, ostatnio był i boty banował, chodził po mapkach.

Opublikowano

Demecki...

Brak Słów Nie Podniecaj się Konfidencie :) kabelku

To Idz go zgłoś bo na PL.u > na innych Pr.. Gra 50%/60% na czitach , ty napewno nigdy nie grałeś :))

Opublikowano

Demecki...

Brak Słów Nie Podniecaj się Konfidencie :) kabelku

To Idz go zgłoś bo na PL.u > na innych Pr.. Gra 50%/60% na czitach , ty napewno nigdy nie grałeś :))

a gdzie ja lamo napisałem że ide to zgłosić ? nie po kolei w głowie masz

Opublikowano

Tak tak.. zapisujesz login i hasło, a przy okazji ułatwiasz sobie grę :D. Nic do Ciebie nie mam, ale pewnie łowiłeś na fb. Bo tak późno mu odpisałeś ^^

//Reklama OFF.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...