Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.5.1]Role-Play BytomCraft [Odsiadujesz wyrok][1.5.1]

Dewe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Info / Fabula

Na poczatku jestes na spawnie, masz range [Zagubiony] po wpisaniu /graj teleportuje cie do wiezienia, daje range [Wiezien]i tam grasz, wykonujesz polecania Komendantow i Straznikow, dostosywujesz sie do warunkow, wyjsc na wolnosc mozesz tylko po zaplaceniu kaucjii.

Kaucja wynosi 10.000. Pieniadze zdobywasz po przed sprzedaz itemow zdobytych w kopalni [OtherDrops].

Kiedy mozna wejsc do kopalni ? Co jak wieczorem nie ma Straznika ?

Otoz do kopalni, cel, spacerniaka wchodzisz wtedy kiedy Straznik / Komendant je otworzy. Na noc zostaje otworzona kopalnia. ( W dzien tez jest, ale rzadziej. ) I wtedy mozesz kopac :)

Czat

Otoz gdy chcemy wyrazic swoje uczucie np. Smieje sie to piszemy to miedzy " * " np. *drapie sie po tylku*

Jezeli chcemy sie zapytac o cokolwiek lub napisac rzeczy z realnego Swiata, typu " Bartek idziesz jutro do szkoly ? " Piszemy w Nawisasach. "()"

Na zwyklym chacie piszemy rzeczy zwiazane z postacia czyli np "Witaj komendancie ! Jak Panu minal dzien ? "

PRACE

Mozesz wykonywac prace takie jak ; Gor-Nik ( Inaczej sie nie da napisac), Rybak. Jednak gdy wyjdziesz juz z wiezienia, bedziesz mial duzo wiecej mozliwosci ! Aby wyjsc sobie polowic musisz zapytac Straznika lub Komendanta. O kopalniach wszystko wyzej.

IP Serwera : bytomcraft.maxc.pl:25655

Zapraszamy

Opublikowano

@Up Cena za wyjscie to 5000$, po za tym sa zabawy typu "Sajmon mowi" mozna zgarnac kase, albo polowic ryby, za 5 ryb 100 $, serwer nie jest na 5 minut, taki wlasnie ma byc ( moim zdaniem ) Wbijac !

Opublikowano

Pierwsze osoby uwolnily sie z jaila ! Nie tak trudno zdobyc 5000$, w miescie jest super gra, zapraszamy.

Opublikowano

Ehh... Nie wiem czy H@ można nazwać poważnym człowiekiem. Może i ma kulturę, ale co z tego jeżeli w parze z tym idzie nieogarnianie?

Bawi się ludźmi, nie ogarnia RP (Gra rolę miłego komendanta, PZDR :D)...

- Ten tylko wart nazwy człowieka, który ma pewne przekonania i potrafi je bez względu na skutki wyznawać czynem. - Józef Pilsudski.

- Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska. - Józef Pilsudski.

Opublikowano

Z tego co pamiętam, QuickDeQ oferował Ci pomoc, a Ty ją odrzuciłeś..

- Ten tylko wart nazwy człowieka, który ma pewne przekonania i potrafi je bez względu na skutki wyznawać czynem. - Józef Pilsudski.

- Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska. - Józef Pilsudski.

Opublikowano

@Up Nic nie pobrane z twojego serwera... Zreszta mi nie zalezy zebys mi wierzyl, u mnie w dalszych miastach beda inne i co raz lepszy prace, takie jakich u ciebie nie ma, tylko jak ty je tez wprowadzisz to potem mi nie mow ze zgapilem. Pozdrawiam,

Opublikowano

Zapraszam. Ogarnieta Administracja, nabor na Straznikow. Prawdziwy Role-Play. Nie ogarniasz Rp ? Nie masz co wchodzic ! Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...