Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ZAPOWIEDŹ][1.5.1][PVP][DUZO AREN][20s][EVENT PARKOUR][18.00]-=PvPCraft=-

DaMo9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

58806073903643550450.png

========================================================

9WWTt.png

ADRES IP : s5.disconnect.pl:25572
TYP : PvP
SLOTY : 20
WERSJA : 1.5.1
PREMIUM : Nie
BIAŁA LISTA : Nie

MkYhE.png

Pluginy na serwerze są idealnie dobrane, tak aby gra była bez lagów i bugów.
Mamy 1 autorski plugin (Dziekuje
Karolinie_666 za wykonanie pluginu :D)

14295794506645118484.png

[Właściciel] - PustyB

[Sponsor] - 19Adam97
Niedługo będzie rekrutacja więc zapraszam :)

82349612082819562445.png

Na serwerze jest wiele aren typu: Las,Woda Gaming...
Za każde zabójstwo dostajemy 1lvl,później możemy enchantować itemy darmowym enchantem na spawnie,
Za każde zabójstwo otrzymujemy 200$ za które możemy kupić różne itemy i enchanty
Na serwerze jest licznik zabójstw i zgonów,
Piękna i dopracowana mapa wraz z arenami.

PS: Dzisiaj są 2 eventy.

1.Parkour (chyba każdy wie o co chodzi) - Wygrana VIP na 15Dni

2.Najlepszy rzeźnik serwera (chodzi o to,że do dn. 3.05.2013r musicie zdobyć jak najwiekszą ilość zabić,z jak najmniejsza ilością zgonów)

Opublikowano

Nie polecam gowno , cofki m ban za klamsta to ze mam lagi nie znaczy ze cos , Admini widac to dzieci nic nie ogarniaja nie polecam

Opublikowano

Nie polecasz? A moze powiedz dlaczego co ? A moze dlatego ze bana dostales za nodusa? ehh wiesz dlaczego miales cofki ? bo miales nodusa i probowales latac ;) no ale admin sprytny i logi z anticheat mial i wszystko widzial :) tyle na ten temat ;)

Opublikowano

nie komentował klams twych nie tylko mi cofalo daklowinko wiec spadaj ja juz nic nie napise nie warto dawac postow temu swinstwu takicg serwerow bylo juz 10 000 nq

Opublikowano

nie komentował klams twych nie tylko mi cofalo daklowinko wiec spadaj ja juz nic nie napise nie warto dawac postow temu swinstwu takicg serwerow bylo juz 10 000 nq

Widać, że kolejne dziecko, które wbija i już by chciało Właściciela by dobrze mu się grało. Co do Twojego komentarza spadałeś z parkoura, bo był dla Ciebie zbyt trudny także nie chce Ci się grać. Tyle ode mnie.

Opublikowano

haha czytuje już chciało wlasciciela nie będę się wyrażał zle , a w parkurach na pewno jestem lepszy niż ty który tylko na gm je przechodzi , miałem lagi na waszym śmieciu na innych serwerach nie miałem wiec niema co kłamać o was

Opublikowano

haha czytuje już chciało wlasciciela nie będę się wyrażał zle , a w parkurach na pewno jestem lepszy niż ty który tylko na gm je przechodzi , miałem lagi na waszym śmieciu na innych serwerach nie miałem wiec niema co kłamać o was

Po języku widać, że jesteś dziecko, ale nie będę się tu z Tobą kłócił o serwerze. Wbijajcie sami i oceniajcie ;)

Opublikowano

Serwerek nawet fajny, h@ z kulturką podchodzi do wielu rzeczy, spawn ładny, polecam :).

- Ten tylko wart nazwy człowieka, który ma pewne przekonania i potrafi je bez względu na skutki wyznawać czynem. - Józef Pilsudski.

- Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska. - Józef Pilsudski.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...