Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak podmienić moby

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam tak jak w temacie chodzi o podmianę tekstur mobów na takie np z m1 lub m2 żeby mniej lagowało na nowych mapkach ;)

ps. Mi trzeba dokładnie wytłumaczyć bo informatyk ze mnie słaby ;p jak się uda to polecą plusy ^^

Opublikowano

Więc musisz rozpakować plik monsers i monsters2 w folderze pack :) i w wybranych folderach pozamieniać pliki z teksturami :)

24190981732848592412.png

"Chcesz wiedzieć, skąd mam te blizny? Mój ojciec był pijakiem i... łajzą. Któregoś dnia odbiło mu bardziej niż zwykle. Mama chwyciła kuchenny nóż, żeby się bronić. Nie spodobało mu się to. Ani trochę... Więc patrzyłem, jak wbijał w nią nóż, śmiejąc się jak zwykle... Odwrócił się do mnie i spytał: „Skąd ta powaga, synu?” Podszedł do mnie z nożem w ręku... „Skąd ta powaga?” Włożył mi nóż w usta. „Przyprawmy tej twarzy trochę uśmiechu”

Opublikowano

a w jakim genialnym programi to przetlumacze :D "뙤䐤但ꑾ誏Ц虢务൵簟ᦪ維䐆徔ꅧ∾䗯竮識Ɀ㰶䉤䤦ᥔⵢꓜ堽厫蓃봿ꓙ楶旰ꕲ䞆䏾硌焮귰㜏섶瑳棆璹ꎭ់ݻ違錝븘吁猓җ῀㳈言쿐莃}咅쁈汜졗↩嬎巬龮ꇿ늣㜏쎲摋䢺铷甇వ왞㼧軘嶾垽㭒쭼镯腡垧퐁塒㲞蠰쿂흓跺蝊帞杢৩粙사⺡䆽㞹셋鮾敫Ᏺ꟫빤쁟⥚죝濷홓ᡋ㿤㜒㉐繚ੁ躏搻舻摛枊죥轟ꄠ덳堾삡ၛⴑಥ훠摓Ꝝ䉤랇䄜䇍쐼ㄬ葄쏵헹◻쒷扥ꧦ槦靊槟ッ땨ꨔ毃뎃愐ᕆᲧ霗ͱ由䪒䅸⩢娊鉪唎뙨컿ིꋝ㒨ӊ酂⽰稹妄쳏੎㦙鐡㕋蚀뀹皣绳솮㋥帖헐⹿雧즲᯦텧蒼銦䳹픉곮ᩰ䑐䦰⍫⧵慦㢥魬䑸꽚覠팬쁄詳思ϓ졸Ƅဦ㸹픔嗁뼓끃ᠿ鉇夓쓇鶗㊸夳煷툣玗蛖ߚ䅝뛿켚葞ꎃ뢹쐣렅樀潫෡㕝両쒫䆵⿕₿䋬낣聧糄⨃倐㦾箉ˁ國偽抇⥷喳站卋蒃굋鬕ꐜ湢縂䆪皓੦꛲ᲊꅖ噶窖갪瞥傼ꍵꨠش╁闇鼭鴒ཙꦗҿ猩雤④딵쵪ꄑ絗엨ᄢ悟⃪뾯㑖噼扤裢䢈㐵똏䢿篓惬ᗓ쟙쀺㋗矘衯陮㟼尬롕๽䢳쏉䣻ⵖ杣㞛鞚ꬾ㰜ᝋ↤䮥ΉᷫꆛꛋᐂᏅ肯챕尝坅庎횎䪊앖閍존䣜࠻릧扳帺ꇞ䢳㻃킽뉽鱹錮宮詀ᐓ殑쫏凩靊駾榿মꥻ߲㸟嫡䟝荇儆绳杠뀍ạ荣㼜ច睎ƥ忈ࠍ╶ᜐ䕍夗胷㜝옛쇍ꉜꂋ㲪㈤䌚챬춑옓呬塳엮윔떖앖犷䡹ቡ뺈૚꣘➮㔹ҒǤᤁ밆⣪ꙧ꡸훼溘놥娊㉐౟䑆눯椇鱣蝍晬ᑫ昵册諚捾떯砮塳宱칤嗛룼圡힉傽涝⌲䀁쫰⼼⒖ᮉ뿽顺ጤ⑒ꗝ䟸出闂䆧꟭엝濢踸⣢䃖堰斬澕䗥᧤麦꼋嶇䭐땪퉾僫犛㭇샠㞓魕₯껐嫔蚩䐵휐涘챁ᑑⲬ껹힫댇킖ᲅޚ儳ዶ烏얣囩ϓ瘊⑘튟둪蘤掗ಚ⡑ໃ쀞ʂ嬱❸䘥俏眛뽧毥ㅇ훨负ູ꣐엤뾑쾁準䑯㵩儉퀀삔徭ᦌ邋⳻⸤⚢셻諊妃氎ꀼ爀祒ᝒ뒳颪缸ꏑ㩂栎氏ꌠ拳쏣硦ⴙ鰽ݢ鑘₭重睢폰琄Ꙓ斴⛞蟼듵濯넍껊샿郌獥瑵掼넓䈱땏㉠州祸㌦桔링礅낼䲶ఙᒋ箦읢꼧㬇뷹묣븐蘥▭鯖䁫ᘉ멓㐩⚼떠睳ĭ㰰鯎禙⵶㢟Ჸ悁鐚㬒끀⍥릅㴀៽螙쮄੯뽿ᑡ쑄郅⑸츫㸰採춾꟮ѯ鬄냡濅ᓙꜾဋ柱鼓쳢灳败䕦喸澕ꙣꑗ諴唾ⱀ㎝馝뒁ꈖ徿頵憋튈⤙薬὚뼷ጛ햦픸㇩ዔ덮ꬒ✔쟭쑗黵溭Ζ터㿙憴螄剢㥴鴋慆櫹漵羲఑䵔䃋앏棨穑礼圻㑽柦濽뇴躍趁힦쑥覆ꦠۥ鈴읢罄槟ロ蟓⮤ྼ摸꼐ṗಒ賹砄榘羅퇓궁蝓짰榐ස륗௛汝Եᾷ貌ꢰ呫醺≺ꝥ᤾深ᖛ䨧씼ꈝ巅壜쉕馫ሦ糼鐔ၛ憇╫馛೔౏泘Ђᘻ㗵镮鹆䗙⼡⼮鴒ᶟ倮揇K圙騨뺈籝♔쳓喂史랥섅燐床펻磐瓫甓䠏華착ꉙ혼㳔᪠Ŝ둰춌袰㔌l狾塁٘唽瑩ꆞఝ킏䷼詶ॏⷱ딞ಒ攤ѐ呭溪抋Ⱔᐑ퓡苪㚒렙룰ꛡ摖ḹڻ禅쿴`睇ⷯ৲㲢ꙮ൴䧦ǿ꿣췋ᾝ쵅胉ꞥʦՏ晍뤺隋夵寢ऺ럵⽀䝮譖嬳뒡㸸썰Ԫ䴰虆ᮢ슿㰠ྼ譳ᧅ䵘됵붅ᰬ攌砿㓅ꚨ瘙뤔ଥ㈦Ꙛ܉蝿蟎닔㝽蓮ᰨ藪댉愃맷⢪"

Opublikowano

xxx to jest link to monsterków ;p chodzi o moby z przedziały 125 150 lvl ja tego nie zrobie za chiny a ktoś się może na tym zna i zajmie mu 2 minuty

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...