Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE]Runki czy champ :)

Lambabaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No czesia. Mam pytanie, lepiej złożyć runki do końca(Jungla i ap) czy kupić sobie Trundla. Runki mam zrobione na ad, ap(brakuje kilka znaków i glifów), adc i częściowo na jungle, brak esencji. Champów mam około 70+.

Opublikowano

kup runki, na champów przyjdzie pora. możesz nimi pograć w rotacji a żeby dobrze działały niestety potrzebujesz run

304191415027212454880.jpeg
Opublikowano

Masz masę championów, ale nigdy nimi nie wyciśniesz maxa jak sobie runek nie kupisz :D

sebal1.jpg

Daj Lubie to albo nic nie dawaj

Opublikowano

runy tto jest podstawa, zawsze 10 champow masz w rotacji i cos ogarniesz.

BTW, masz 70 champow i nie masz runek? dziwne...

charizard.gif

Zagraj ze mną w POKéMONY już dziś! :3

Opublikowano

Każdy z was pisze ,,Runy to podstawa'' ale ja tak nie myśle.

Jestem aktualnie Gold 3 i mam runki z 1 kręgu ^.^ Jakoś ta gra idzie. Powiem wam, że na PBE gram czasami z full runami i różnicy nie widze. Ponad to, gdy enemy ma full runy to też nie jest dla mnie jakiś bardzo trudny.

Ja wiem czy te 30ap daje taką przewage? Napewno coś tam daje ale żeby wydawać na to 20-30k IP.?

Teraz możecie mnie hejtować. ;)

SKRADZIONO MI KONTO NA TYM FORUM !

MÓJ DAWNY NICK TO: Ex?

JEŻELI KTOŚ JEST WSTANIE MI POMOC ODZYSKAĆ KONTO, PROSZE PISAĆ PW ! DAM PEŁNO LIKÓW

Opublikowano

Każdy z was pisze ,,Runy to podstawa'' ale ja tak nie myśle.

Jestem aktualnie Gold 3 i mam runki z 1 kręgu ^.^ Jakoś ta gra idzie. Powiem wam, że na PBE gram czasami z full runami i różnicy nie widze. Ponad to, gdy enemy ma full runy to też nie jest dla mnie jakiś bardzo trudny.

Ja wiem czy te 30ap daje taką przewage? Napewno coś tam daje ale żeby wydawać na to 20-30k IP.?

Teraz możecie mnie hejtować. ;)

Dla niektórych to dużo. Ale i tak runki to najważniejsza rzecz postaci ma od ....... więc da rade bez kupywania narazie bohaterow.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...