Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co lepsze VK 30.01 D VK 30.01 H.

voudek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam zamiar kupic czołg lekki VI tieru moje pytanie ktory jest lepszy VK 30.01 D czy VK 30.01 H.

Proszę was prosze pisac co według was jest lepsze i dlaczego :)

Opublikowano

Zwróć uwagę co chcesz za końcowy czołg osiągnąć i dopiero wtedy sobie wybierz czołgi przez które będziesz szedł :p

76561198001815076.png
Opublikowano

Kolejny... Czyta ze zrozumieniem jak cholera zabprzeproszeniem... CO WY W PODSTAWÓWCE ROBILIŚCIE?! Gdzie ty tam 36 widzisz??? Ale nieważne... W sumie to grałem tylko VK30.01 H, ale naprawdę fajny czołg, szczególnie z długą 7.5cm. Co do D się nie wypowiem, bo tylko raz w bitwiw go widziałem, ale porównywalny.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Witam mam zamiar kupic czołg lekki VI tieru moje pytanie ktory jest lepszy VK 30.01 D czy VK 30.01 H.

http://wiki.worldoftanks.com/VK_30.01_(H)

http://wiki.worldoftanks.com/VK_36.01_(H)

Moim zdaniem med musi byc mobilny czyli ten 1 link .

Zależy tez w co chcesz isc i tu sie z Xanterem zgadzam reszta to bzdury co ci tu napisali :) znam sie na td i medach heavy to syff po 0.8.4 patchu i sie nie oklamujmy ludzie fochem 155 jade na is-7 to jak mnie widzi to spier**ala aż sie dymi . tak samo mause itp magazynek przy dobrym szczesciu i mausa nie ma przy zlym zostawie mu 500hp 600 . Medem musisz miec camo zarówke zwiad naprawe i bia najlepiej strzal z biodra i gladka jazde wtedy rozpier wszystko co ci stanie na drodze takim t62a x4 czy tam x5 camo w zalodze bia i camo z wygladu 5% i siatka i cie kur*a nie widza strzelasz i tylko sie cofaja ;) Jezeli chcesz wiencej sie dowiedziec pisz na priv mialem ta i ta vk

Opublikowano

http://wiki.worldoftanks.com/VK_30.01_(H)

http://wiki.worldoftanks.com/VK_36.01_(H)

Moim zdaniem med musi byc mobilny czyli ten 1 link .

Zależy tez w co chcesz isc i tu sie z Xanterem zgadzam reszta to bzdury co ci tu napisali :) znam sie na td i medach heavy to syff po 0.8.4 patchu i sie nie oklamujmy ludzie fochem 155 jade na is-7 to jak mnie widzi to spier**ala aż sie dymi . tak samo mause itp magazynek przy dobrym szczesciu i mausa nie ma przy zlym zostawie mu 500hp 600 . Medem musisz miec camo zarówke zwiad naprawe i bia najlepiej strzal z biodra i gladka jazde wtedy rozpier wszystko co ci stanie na drodze takim t62a x4 czy tam x5 camo w zalodze bia i camo z wygladu 5% i siatka i cie kur*a nie widza strzelasz i tylko sie cofaja ;) Jezeli chcesz wiencej sie dowiedziec pisz na priv mialem ta i ta vk

1. Linki w codach się pisze.

2. Podałeś nie te czołgi.

3. Pierdolisz głupoty, że medy potrzebują camo - najwyraźniej jesteś noobkiem, skoro tak twierdzisz.

4. Odchodzisz od tematu.

5. Nie wiem w jaką grę grasz, ale jeżeli taki T110E5 jest syfem dla ciebie, albo IS-7, to poważnie się zastanów nad tym, czy umiesz grać.

Opublikowano

1. Linki w codach się pisze.

2. Podałeś nie te czołgi.

3. Pierdolisz głupoty, że medy potrzebują camo - najwyraźniej jesteś noobkiem, skoro tak twierdzisz.

4. Odchodzisz od tematu.

5. Nie wiem w jaką grę grasz, ale jeżeli taki T110E5 jest syfem dla ciebie, albo IS-7, to poważnie się zastanów nad tym, czy umiesz grać.

HAHHAH t62a musi miec camo tak jak i e50m widac ze 10 letni dzieciak w wota popierdala ;) e50m znerwiony wszystko wchodzi prawie teraz t62a 100pancerza na klacie typowy snajper jak e50m hehe widac ze kurwa nastepny mądry co do medów nie znasz sie to sie nie wpierdalaj ;)

vk d ma zajebiste dzialo moja wina nie przeczytalem do konca zgodze sie z marvelusem ;) vk d typowy snajper a h nie zabardzo z celnoscia kiepsko

Opublikowano

Camo na T-62A??? Kiedykolwiek grałeś w tą grę? Ten czołg ma być w ciągłym ruchu, to nie jest Obj268 żeby się chować. Dając mu camo zabierasz mu możliwości - świetna manewrowość i genialna wieża. Co do E-50M - człowieku, czego ty chcesz od Meda? Pancerza Mausa? Po pierwsze. Po drugie - czołg ten jest znakomity do taranowania i wsparcia z 2 linii, a nie do stania w krzakach i pierdzenia w stołek. Medy to czołgi na średni dystans i bezpośrednią walkę, nie na bawienie się w TD. A co do 10letniego dzieciaka - naucz się pisać, grać i czytać. Do tego jest coś takiego jak interpunkcja. Na razie pokazujesz poziom rospieszczonego 8latka który dorwał się do nowej gierki.

Opublikowano

HAHHAH t62a musi miec camo tak jak i e50m widac ze 10 letni dzieciak w wota popierdala ;) e50m znerwiony wszystko wchodzi prawie teraz t62a 100pancerza na klacie typowy snajper jak e50m hehe widac ze kurwa nastepny mądry co do medów nie znasz sie to sie nie wpierdalaj ;)

vk d ma zajebiste dzialo moja wina nie przeczytalem do konca zgodze sie z marvelusem ;) vk d typowy snajper a h nie zabardzo z celnoscia kiepsko

Chaffee też ma słaby pancerz, kurwa, pewnie musze go zrobic pod kamuflaz i na snajpera. Beka

shoob.png

Opublikowano

Chaffee też ma słaby pancerz, kurwa, pewnie musze go zrobic pod kamuflaz i na snajpera. Beka

dobra dobra spytaj sie kogos z pmhc co ma t26a czy ma na nim camo odp ci ze tak ;)

a ty powiesz ze jest debilem to cie czlowieku wysmieje szczerze czytam wasze odp i sie zastanawiam czy wy tym graliscie widzieliscie jak ktos gra czy poprostu jestescie debilami czy dziecmi co graja w wota i sa pomidorami :/ dziwicie sie ze na randomach siemka znaczy przegrana ? jezeli kurwa nie grales t62a to sie nie wpierdalasz i nie pierdolisz glupot ;)

Opublikowano

Camo na T-62A??? Kiedykolwiek grałeś w tą grę? Ten czołg ma być w ciągłym ruchu, to nie jest Obj268 żeby się chować. Dając mu camo zabierasz mu możliwości - świetna manewrowość i genialna wieża. Co do E-50M - człowieku, czego ty chcesz od Meda? Pancerza Mausa? Po pierwsze. Po drugie - czołg ten jest znakomity do taranowania i wsparcia z 2 linii, a nie do stania w krzakach i pierdzenia w stołek. Medy to czołgi na średni dystans i bezpośrednią walkę, nie na bawienie się w TD. A co do 10letniego dzieciaka - naucz się pisać, grać i czytać. Do tego jest coś takiego jak interpunkcja. Na razie pokazujesz poziom rospieszczonego 8latka który dorwał się do nowej gierki.

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/167734-t-62a/

czytaj i płacz ;) kazdy ci powiem ze t62a musi miec camo jezeli jest ktos totalnym idiotom i go nie ma takim jak ja to jest w dupie na randomach ;)

mozesz sobie o nim poczytac :)

a tu 2 baran co jest zajebiscie mądry nie grales to sie nie wpier(**** kazdy czolg co ma dobre camo w sobie bez perka itp itd powinien go miec na zalodze jeszcze chaffe zajebisty czolg polecam ;)

Opublikowano

czytaj i płacz ;) kazdy ci powiem ze t62a musi miec camo jezeli jest ktos totalnym idiotom i go nie ma takim jak ja to jest w dupie na randomach ;)

mozesz sobie o nim poczytac :)

a tu 2 baran co jest zajebiscie mądry nie grales to sie nie wpier(**** kazdy czolg co ma dobre camo w sobie bez perka itp itd powinien go miec na zalodze jeszcze chaffe zajebisty czolg polecam ;)

1. Robisz double posta.

2. Nie umiesz pisać.

3. W T-62A przydaje się camo, ale nie na pierwszą perkę, i nie jest to snajper. To jest kurwa med.

4. Chaffeego też kaleczysz?

shoob.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...