Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie napisać skarge na moderatora działu.

LwL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Things ma w sygnie

Zauważyłeś złe zachowanie kidmoderatora zgłoś to na PW.

//

Baku to dobry kid, co z tego, że napisał "cwaniaczku" jak i tak Ci pomógł?

Przypominam, że to ranga testowa. Dopiero zaczyna staż na forum.

Opublikowano

Możesz napisać do Antixa, Antix to gówny opiekun KidModeratorów.

Polecam Ci do niego.

1380739777-U870849.png

1375732994-U592769.png1375735056-U683421.png1378238828-U336505.png

Opublikowano

Coś robicie za moimi plecami ;__; ?

Powiem ci tak przestań się chłopie wysilać ponieważ pomagam ci każdym moim postem jak tego nie widzisz to trudno nie musisz znać się na grze tak jak np ja ;)

Poza tym starasz sie mnie cały czas prowokowac ale ci sie to nie udaje i sie jeszcze bardziej denerwujesz i robisz takie tematy.

Pozdro.

I skąd mozesz wiedzie ze nie mam pojecia o grze jak sam robisz tematy z pytaniami - logic.

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

Napisz do Global Moderatora a nie w pogaduszkach min masz GM takich jak:

-BR3ND

-TheJeron79

-Geoning

-Antix

-Marselo

-Things

Jeżeli już napisałeś to poczekaj cierpliwie na odpowiedź.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Po pierwsze może być moderator panujący działem gry w którą nie gra i nie ma żadnego pojęcia ze względu na przykład na doświadczenie, bo jak wiesz praca moderatora w każdym dziale jest taka sama tylko zakres wiedzy jest inny. To znaczy, że najważniejsze o dziale powinien wiedzieć, ale nie jest nakazane żeby on wykluł grę na pamięć.

Po drugie nie wiem czy masz problemy z wzrokiem ( w takiej sytuacji polecam okulistę), bo jesteś w dziale ,,Pogaduszki", a nie ,,Skargi".

Po trzecie jeżeli jest to Kid Moderator możesz napisać do jego opiekuna ( pełnego moderatora działu), ale jeżeli chcesz możesz również wybrać drogę przez Global Moderatora czy Administratora. Jest również na naszym forum support jakbyś nie zauważył masz go tutaj: http://www.mpcforum.pl/support/index.php .

Pozdrawiam Serdecznie.

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...